Revoltzik 0 Opublikowano 3 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2018 Witam otóż jestem zielony w tym i chciałbym sie dowiedzieć czy jest możliwość zrobienia skryptu na strone (nie moją) który będzie odpisywał na zadane pytania typu:cześć-cześć /co tam?/ dobrze pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Myrlakusss 14 Opublikowano 16 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2018 ? Jak chcesz się tak pobawić to zapraszam na messengera tam zrób takiego bota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rejszpat 378 Opublikowano 16 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2018 W dniu 3.06.2018 o 16:58, Revoltzik napisał: Witam otóż jestem zielony w tym i chciałbym sie dowiedzieć czy jest możliwość zrobienia skryptu na strone (nie moją) który będzie odpisywał na zadane pytania typu:cześć-cześć /co tam?/ dobrze pozdrawiam na jaką strone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xVendrome 246 Opublikowano 17 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2018 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Revoltzik 0
Witam otóż jestem zielony w tym i chciałbym sie dowiedzieć czy jest możliwość zrobienia skryptu na strone (nie moją) który będzie odpisywał na zadane pytania typu:cześć-cześć /co tam?/ dobrze pozdrawiam
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi