xNeleQx 16 Opublikowano 1 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2018 (edytowane) nie dziala mi skrypt mam wszystkie dodatki: Skript, SkQuery, WildSkript, SkRayFall, skDragon bledy: https://imgur.com/a/6Jg4nSa kod: https://code.skript.pl/L0OA6Bli autor: @VIPEQ Edytowane 16 czerwca 2018 przez ThatsVylence Poprawiam formatowanie na ciemnym stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KAMIL0024 5 Opublikowano 1 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2018 Cytat command /ringo [<text>]: permission: Ringo.ringo permission message: &4Blad: &cNie masz zakupionych ringo. trigger: open chest with 3 rows named "&7Dostepne ringo:" to player wait 2 tick if {Ringo.black.%player%} is false: if {Ringo.blue.%player%} is false: format slot 13 of player with blue wool named "&1NIEBIESKIE RINGO" with lore "&7Status&8: &4&lOFF||&7Kliknij, aby &2&lwlaczyc&7." to close then run [execute player command "/ringoniebieskie"] if {Ringo.blue.%player%} is true: format slot 13 of player with blue wool named "&1NIEBIESKIE RINGO" with lore "&7Status&8: &2&lON||&7Kliknij, aby &4&lwylaczyc&7." to close then run [execute player command "/ringoniebieskie"] Masz tu przykładowy skrypt https://code.skript.pl/v6fpTs0R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xNeleQx 16 Opublikowano 1 czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2018 @Kamil0024 mam to zmienic? XD @KAMIL0024 ale ja ***** chcialem zebys bledy poprawil ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KAMIL0024 5 Opublikowano 1 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2018 tak wykasuj jedno z tych pogrubionych, albo wzoruj się na tym skrypcie co ci zrobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xNeleQx 16 Opublikowano 1 czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2018 @KAMIL0024 ogl to mi komendy nie dzialaja XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KAMIL0024 5 Opublikowano 1 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2018 wykasuj if {Ringo.black.%player%} is false: i będzie dobrze + wyświetla się w jakiej linijce jest błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xNeleQx 16 Opublikowano 1 czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2018 @KAMIL0024 wykasowalem i nie dziala ;/ 8 godzin temu, KAMIL0024 napisał: wykasuj if {Ringo.black.%player%} is false: i będzie dobrze + wyświetla się w jakiej linijce jest błąd w 1 linijce XD 8 godzin temu, KAMIL0024 napisał: wykasuj if {Ringo.black.%player%} is false: i będzie dobrze + wyświetla się w jakiej linijce jest błąd ale nawet jak ta 1linie wykasuje to i tak nie dzialaja komendy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sh1ft_S 29 Opublikowano 1 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2018 Nie testowałem ale powinno działać https://code.skript.pl/CosRCXh5 Podaj errory jak wyskoczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xNeleQx 16 Opublikowano 1 czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2018 (edytowane) 2 minuty temu, Sh1ft_S napisał: Nie testowałem ale powinno działać https://code.skript.pl/CosRCXh5 Podaj errory jak wyskoczą zrobiles ich tyle ze mi sie nie miesci (10) a bylo (0) (tylko komendy nie dzialaja) Edytowane 1 czerwca 2018 przez xNeleQx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sh1ft_S 29 Opublikowano 1 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2018 (edytowane) Dobra, daj ss najpierw, chociaż kilku poprawione: https://code.skript.pl/TJm5Uafo Edytowane 1 czerwca 2018 przez Sh1ft_S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xNeleQx 16 Opublikowano 1 czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2018 @Sh1ft_S Cytat [12:27:22 INFO]: [Skript] Reloading ringo.sk... [12:27:22 ERROR]: indentation error: expected 12 spaces, but found 16 spaces (ringo.sk, line 8: drawWarpRings style 1, particle "redstone", RGB 0, 0, 255, center loop-player, id "%loop-player%", rainbowMode false, scan false, height 1, radius 1.9, ringCount 40, ringDensity 20, visibleRange 32') [12:27:22 ERROR]: indentation error: expected 8 spaces, but found 12 spaces (ringo.sk, line 18: if {Ringo.blue.%player%} is false:') [12:27:22 ERROR]: indentation error: expected 8 spaces, but found 16 spaces (ringo.sk, line 19: format slot 13 of player with blue wool named "&1NIEBIESKIE RINGO" with lore "&7Status&8: &4&lOFF||&7Kliknij, aby &2&lwlaczyc&7." to close then run [execute player command "/ringoniebieskie"]') [12:27:22 ERROR]: indentation error: expected 8 spaces, but found 12 spaces (ringo.sk, line 20: if {Ringo.blue.%player%} is true:') [12:27:22 ERROR]: indentation error: expected 8 spaces, but found 3 spaces (ringo.sk, line 21: format slot 13 of player with blue wool named "&1NIEBIESKIE RINGO" with lore "&7Status&8: &2&lON||&7Kliknij, aby &4&lwylaczyc&7." to close then run [execute player command "/ringoniebieskie"]') [12:27:22 WARN]: Empty configuration section! You might want to indent one or more of the subsequent lines to make them belong to this section or remove the colon at the end of the line if you don't want this line to start a section. (ringo.sk, line 27: if {Ringo.blue.%player%} is false:') [12:27:22 WARN]: Empty configuration section! You might want to indent one or more of the subsequent lines to make them belong to this section or remove the colon at the end of the line if you don't want this line to start a section. (ringo.sk, line 32: if {Ringo.blue.%player%} is true:') [12:27:22 WARN]: Empty configuration section! You might want to indent one or more of the subsequent lines to make them belong to this section or remove the colon at the end of the line if you don't want this line to start a section. (ringo.sk, line 40: clicked slot is 12 or 14:') [12:27:22 ERROR]: indentation error: expected 12 spaces, but found 16 spaces (ringo.sk, line 8: drawWarpRings style 1, particle "redstone", RGB 0, 0, 255, center loop-player, id "%loop-player%", rainbowMode false, scan false, height 1, radius 1.9, ringCount 40, ringDensity 20, visibleRange 32') [12:27:22 ERROR]: indentation error: expected 8 spaces, but found 12 spaces (ringo.sk, line 18: if {Ringo.blue.%player%} is false:') [12:27:22 ERROR]: indentation error: expected 8 spaces, but found 16 spaces (ringo.sk, line 19: format slot 13 of player with blue wool named "&1NIEBIESKIE RINGO" with lore "&7Status&8: &4&lOFF||&7Kliknij, aby &2&lwlaczyc&7." to close then run [execute player command "/ringoniebieskie"]') [12:27:22 ERROR]: indentation error: expected 8 spaces, but found 12 spaces (ringo.sk, line 20: if {Ringo.blue.%player%} is true:') [12:27:22 ERROR]: indentation error: expected 8 spaces, but found 3 spaces (ringo.sk, line 21: format slot 13 of player with blue wool named "&1NIEBIESKIE RINGO" with lore "&7Status&8: &2&lON||&7Kliknij, aby &4&lwylaczyc&7." to close then run [execute player command "/ringoniebieskie"]') [12:27:22 WARN]: Empty configuration section! You might want to indent one or more of the subsequent lines to make them belong to this section or remove the colon at the end of the line if you don't want this line to start a section. (ringo.sk, line 27: if {Ringo.blue.%player%} is false:') [12:27:22 WARN]: Empty configuration section! You might want to indent one or more of the subsequent lines to make them belong to this section or remove the colon at the end of the line if you don't want this line to start a section. (ringo.sk, line 32: if {Ringo.blue.%player%} is true:') [12:27:22 WARN]: Empty configuration section! You might want to indent one or more of the subsequent lines to make them belong to this section or remove the colon at the end of the line if you don't want this line to start a section. (ringo.sk, line 40: clicked slot is 12 or 14:') Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sh1ft_S 29 Opublikowano 1 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2018 https://code.skript.pl/fYEUXqj6 Teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xNeleQx 16 Opublikowano 1 czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2018 @Sh1ft_S Cytat 12:30:24 ERROR]: indentation error: expected 8 spaces, but found 16 spaces (ringo.sk, line 19: format slot 13 of player with blue wool named "&1NIEBIESKIE RINGO" with lore "&7Status&8: &4&lOFF||&7Kliknij, aby &2&lwlaczyc&7." to close then run [execute player command "/ringoniebieskie"]') [12:30:24 ERROR]: indentation error: expected 8 spaces, but found 12 spaces (ringo.sk, line 20: if {Ringo.blue.%player%} is true:') [12:30:24 ERROR]: indentation error: expected 8 spaces, but found 16 spaces (ringo.sk, line 21: format slot 13 of player with blue wool named "&1NIEBIESKIE RINGO" with lore "&7Status&8: &2&lON||&7Kliknij, aby &4&lwylaczyc&7." to close then run [execute player command "/ringoniebieskie"]') [12:30:24 WARN]: Empty configuration section! You might want to indent one or more of the subsequent lines to make them belong to this section or remove the colon at the end of the line if you don't want this line to start a section. (ringo.sk, line 40: clicked slot is 12 or 14:') [12:30:24 ERROR]: indentation error: expected 8 spaces, but found 12 spaces (ringo.sk, line 18: if {Ringo.blue.%player%} is false:') [12:30:24 ERROR]: indentation error: expected 8 spaces, but found 16 spaces (ringo.sk, line 19: format slot 13 of player with blue wool named "&1NIEBIESKIE RINGO" with lore "&7Status&8: &4&lOFF||&7Kliknij, aby &2&lwlaczyc&7." to close then run [execute player command "/ringoniebieskie"]') [12:30:24 ERROR]: indentation error: expected 8 spaces, but found 12 spaces (ringo.sk, line 20: if {Ringo.blue.%player%} is true:') [12:30:24 ERROR]: indentation error: expected 8 spaces, but found 16 spaces (ringo.sk, line 21: format slot 13 of player with blue wool named "&1NIEBIESKIE RINGO" with lore "&7Status&8: &2&lON||&7Kliknij, aby &4&lwylaczyc&7." to close then run [execute player command "/ringoniebieskie"]') [12:30:24 WARN]: Empty configuration section! You might want to indent one or more of the subsequent lines to make them belong to this section or remove the colon at the end of the line if you don't want this line to start a section. (ringo.sk, line 40: clicked slot is 12 or 14:') Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JanushXD1 1 Opublikowano 1 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2018 3 minuty temu, xNeleQx napisał: @Sh1ft_S Musisz wytabować skrypt .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sh1ft_S 29 Opublikowano 1 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2018 (edytowane) https://code.skript.pl/XtRDoYHv może teraz? Cytat Musisz wytabować skrypt .. Wytabowałem teraz Edytowane 1 czerwca 2018 przez Sh1ft_S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xNeleQx 16 Opublikowano 1 czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2018 Teraz, Sh1ft_S napisał: https://code.skript.pl/XtRDoYHv może teraz? Wytabowałem teraz brak bledow ale komenda nie dziala XDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sh1ft_S 29 Opublikowano 1 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2018 (edytowane) 2 minuty temu, xNeleQx napisał: brak bledow ale komenda nie dziala XDDD To może teraz xD? https://code.skript.pl/HQbaNvfm Edytowane 1 czerwca 2018 przez Sh1ft_S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xNeleQx 16 Opublikowano 1 czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2018 1 minutę temu, Sh1ft_S napisał: To może teraz xD? https://code.skript.pl/HQbaNvfm nadal nie dziala komenda mam skquery XDDDDDDDDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JanushXD1 1 Opublikowano 1 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2018 3 minuty temu, xNeleQx napisał: brak bledow ale komenda nie dziala XDDD W ogóle na co jest ten skrypt to ci go poprawie jeżeli uda mi się ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xNeleQx 16 Opublikowano 1 czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2018 1 minutę temu, JanushXD1 napisał: W ogóle na co jest ten skrypt to ci go poprawie jeżeli uda mi się ;p .. zobacz sobie kod to sie dowiesz XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JanushXD1 1 Opublikowano 1 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2018 2 minuty temu, xNeleQx napisał: nadal nie dziala komenda mam skquery XDDDDDDDDDDDDD Już widzę sporo błędów w skrypcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xNeleQx 16
nie dziala mi skrypt mam wszystkie dodatki:
Skript, SkQuery, WildSkript, SkRayFall, skDragon
bledy: https://imgur.com/a/6Jg4nSa
kod: https://code.skript.pl/L0OA6Bli
autor: @VIPEQ
Edytowane przez ThatsVylencePoprawiam formatowanie na ciemnym stylu.
39 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi