MasterZiomalo7 2 Opublikowano 31 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2018 (edytowane) Witam. Ktoś mi zrobi w funnyguilds że przed nickiem na chacie będzie pisał ranking. Bo narazie piszę POINTS-FORMAT i nie działa. essentials prefix: funnyguilds: (tablistę usunąłem aby nie kopiowali) Pozdrawiam Edytowane 7 sierpnia 2018 przez Heku Wstawiam na code.sk Notatka dodana przez Heku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Centurion 220 Opublikowano 31 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2018 Dodaj przed te grupy format. format: '{TAG}{POINTS}&7{DISPLAYNAME} &8» &e{MESSAGE}' group-formats: VIP: '{TAG}{POINTS}&8[&eVIP&8] &7{DISPLAYNAME} &8» &e{MESSAGE}' SVIP: '{TAG}{POINTS}&8[&eS&6VIP&8] &7{DISPLAYNAME} &8» &e{MESSAGE}' Gracz: '{TAG} {POINTS-FORMAT}&7{DISPLAYNAME} &8» &f{MESSAGE}' Sponsor: '{TAG}{POINTS}&8&l(&9&lSponsor&8&) &7{DISPLAYNAME} &8» &6{MESSAGE}' YT: '{TAG}{POINTS}&8[&c&lY&f&lT&8] &7{DISPLAYNAME} &8» &e{MESSAGE}' YT+: '{TAG}{POINTS}&8[&c&lY&f&lT&6+&8] &7{DISPLAYNAME} &8» &e{MESSAGE}' Helper: '&8[&3&l&oHelper&8] &7{DISPLAYNAME} &8» &f{MESSAGE}' Admin: '&8[&c&l&oAdmin&8] &7{DISPLAYNAME} &8» &c{MESSAGE}' ROOT: '&8[&4&l&oWlasciciel&8] &7{DISPLAYNAME} &8» &6{MESSAGE}' Jeśli pomogłem możesz dać lajkacza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nicku 126 Opublikowano 15 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2018 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MasterZiomalo7 2
Witam. Ktoś mi zrobi w funnyguilds że przed nickiem na chacie będzie pisał ranking. Bo narazie piszę POINTS-FORMAT i nie działa.
essentials prefix:
funnyguilds:
(tablistę usunąłem aby nie kopiowali)
Pozdrawiam
Edytowane przez HekuWstawiam na code.sk
Notatka dodana przez Heku
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi