KrisSx 29 Opublikowano 24 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2018 Hej, napisze mi ktos skrypt na statystyki? Dokladniej: Komenda /staty wyswietla gui (lub na chat wiadomosc) o statystykach gracza: Sila (+0,2 dmg), zycie (+0,1 hp (1hp-1 serce), zwinnosc (szansa na unik ciosu). Jeden punkt zdobywa sie za wbicie lvl (xp na pasku) i mozna go dodac do ww statystyk, max 30 w jedno. Mam nadzieje ze wytlumaczylem to dosyc zrozumiale xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 knugi 759 Opublikowano 24 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2018 command /staty: trigger: send "Sila (+0,2 dmg), zycie (+0,1 hp (1hp-1 serce), zwinnosc (20%%)." KrejzolekPRO 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrisSx 29 Opublikowano 24 maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 maja 2018 I zapomnialem dodac ze te punkty za lvl mozna dodac do siebie, maax 30 i kazdy dodany punkt dodaje ustalona wartosc sily/hp/uniku co sie sumuje xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
KrisSx 29
Hej, napisze mi ktos skrypt na statystyki?
Dokladniej:
Komenda /staty wyswietla gui (lub na chat wiadomosc) o statystykach gracza:
Sila (+0,2 dmg), zycie (+0,1 hp (1hp-1 serce), zwinnosc (szansa na unik ciosu).
Jeden punkt zdobywa sie za wbicie lvl (xp na pasku) i mozna go dodac do ww statystyk, max 30 w jedno.
Mam nadzieje ze wytlumaczylem to dosyc zrozumiale xD
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi