Gozuk12 2 Opublikowano 14 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2018 Szukam Budowniczego na ogarnięty serwer EasyHC [1.8] IP » Prestige.ench.pl Zadanie Budowniczego » Zbudowanie Klatki PVP pod spawnem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RodgerDodg3r 110 Opublikowano 14 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2018 Ile płacisz? JJ4KUB 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gozuk12 2 Opublikowano 14 maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 maja 2018 7 minut temu, MrJuliusz napisał: Ile płacisz? ile chcesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernest56655 1 Opublikowano 14 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2018 Ja moge, ale co będe z tego miał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheRed1337 42 Opublikowano 14 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2018 40 minut temu, Gozuk12 napisał: Szukam Budowniczego na ogarnięty serwer EasyHC [1.8] Wiesz, musisz wybrać jedno. Albo ogarniętyl albo easyhc. Jeżeli jeszcze tego nie wiesz, to one nie grają ze sobą. Możę napisz co oferujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość uEqualirum Opublikowano 14 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2018 Co oferujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gozuk12 2 Opublikowano 15 maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 maja 2018 23 godziny temu, TheRed1337 napisał: Wiesz, musisz wybrać jedno. Albo ogarniętyl albo easyhc. Jeżeli jeszcze tego nie wiesz, to one nie grają ze sobą. Możę napisz co oferujesz? SVIPA na zawsze 22 godziny temu, uEqualirum napisał: Co oferujesz? SVIPA na zawsze W dniu 14.05.2018 o 18:17, ernest56655 napisał: Ja moge, ale co będe z tego miał? SVIPA na zawsze Scalam Notatka dodana przez xVendrome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisSx 29 Opublikowano 15 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2018 (edytowane) 2 godziny temu, Gozuk12 napisał: SVIPA na zawsze XD SVIPa oferujesz, a szukasz budowniczego? To niezle XD jesli serwer tak ogarniety jak Ty (bez obrazy xD) to ja sie boje tam wchodzic... 1.8 - ok, lubie ta wersje... Easyhc - ehh... No nie bardzo "Ogarniety" serwer - xDD IP: PRESTIGE.ENCH.PL - To zes mnie dobil... Pewnie jeszcze powiesz ze "autorskie" (bo skonfigurowane przez was, jesli wgl konfigurowane) pluginy, 2gb ramu, bo tyle najtaniej na enderchest... Edytowane 15 maja 2018 przez xVendrome Obcinam ilość "D" po "X" Notatka dodana przez xVendrome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gozuk12 2 Opublikowano 16 maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 maja 2018 20 godzin temu, KrisSx napisał: XD SVIPa oferujesz, a szukasz budowniczego? To niezle XD jesli serwer tak ogarniety jak Ty (bez obrazy xD) to ja sie boje tam wchodzic... 1.8 - ok, lubie ta wersje... Easyhc - ehh... No nie bardzo "Ogarniety" serwer - xDD IP: PRESTIGE.ENCH.PL - To zes mnie dobil... Pewnie jeszcze powiesz ze "autorskie" (bo skonfigurowane przez was, jesli wgl konfigurowane) pluginy, 2gb ramu, bo tyle najtaniej na enderchest... 3,5GB RAM'u, a svip to nagroda za zbudowanie samej klatki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheRed1337 42 Opublikowano 16 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2018 31 minut temu, Gozuk12 napisał: 3,5GB RAM'u, a svip to nagroda za zbudowanie samej klatki Daj po prostu sobię spokój z serwerem jak i szukaniem budowniczego. Nikt za nic nie będzie budował. KrisSx 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość uEqualirum Opublikowano 17 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2018 Wsadz se tego svipa tam gdzie słonce nie dochodzi.. Jak nie urok to ... Na przyszłość: zmarnowałeś kase rodziców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bludis 418 Opublikowano 17 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2018 Wowoow. Widze zapowiada sie zabawa z ".ench,pl".... Jesli widze końcówkę ip "ench.pl" to odrazu wychodze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gozuk12 2 Opublikowano 17 maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 maja 2018 3 godziny temu, LjayPL789 napisał: Wowoow. Widze zapowiada sie zabawa z ".ench,pl".... Jesli widze końcówkę ip "ench.pl" to odrazu wychodze... fajnie wiedzieć że masz tam ChatModa, XD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bludis 418 Opublikowano 17 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2018 Powalilo Cie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymiTV 13 Opublikowano 17 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2018 Ja zrobię tanio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi