Skocz do zawartości

Skrypt na Ogłoszenie

Gozuk12

Rekomendowane odpowiedzi

Jak Skonfigurować Skrypt:

W miejscje "&6&lPres&e&Ltige"(Prestige) wstaw swoją nazwe serwera, przy drugim kolorze (&L) musi być duże L, bo się zbuguje i będzie pisało tak: (Pres<ige).

Użycie:

/og Jakis Tekst

Download:

Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Edytowane przez stefanik11
Taq

Skrypt wstawiam na code.skript.pl

Notatka dodana przez Taq

Gość ZiemniaQ

Ehhh... Kolejny wielki skrypter, który za wszelką cenę musi swoje cudowne dzieła pokazywać całemu światu...

Pierwszy wynik z działu "promowane skrypty". Poczytaj sobie, popatrz w kod. Jeżeli kiedykolwiek będziesz w stanie zrobić coś oryginalnego na takim poziomie to dopiero wysyłaj tutaj. Takie jak wstawiłeś możesz sobie odpuścić. Dziękuje, dowidzenia.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 lata później...
  • 2 miesiące temu...
Teraz, SweetIngrid napisał:

jak wpisuje /sk to mi pisze to samo jak wpisywalem /og a silnik mam spigot 1.16.5

Najlepiej zmień silnik na purpur 1.16.5 (ze względu na optymalizację). Widocznie skript u ciebie nie działa. Czy w konsoli wyrzuca jakieś błędy? Wrzucasz go do folderu 'plugins'? Na jaki kolor świeci się pod komendą '/pl'?

3 minuty temu, Glitchtrap napisał:

Najlepiej zmień silnik na purpur 1.16.5 (ze względu na optymalizację). Widocznie skript u ciebie nie działa. Czy w konsoli wyrzuca jakieś błędy? Wrzucasz go do folderu 'plugins'? Na jaki kolor świeci się pod komendą '/pl'?

nie wyswietla sie ten skrypt bo dalem go do folder od pluginu Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! w scripts a w konoli zadnych bledow nie wyrzuca

Glicz

Poprawiam formatowanie na ciemnym motywie.

Notatka dodana przez Glicz

1 minutę temu, SweetIngrid napisał:

nie wyswietla sie ten skrypt bo dalem go do folder od pluginu Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! w scripts a w konoli zadnych bledow nie wyrzuca

Eh...
Skript (plugin) ma być w folderze 'plugins'. Wygeneruję on tam folder 'Skript' i wszystkie skrypty wrzucasz do folderu 'plugins\Skript\scripts' (to jest lokalizacja folderu).
SkQuery to dodatek do pluginu skript.
Powiedz mi również, czy Skript (plugin) pojawia się pod komendą '/pl'? Jeżeli tak to na jaki kolor?

5 minut temu, Glitchtrap napisał:

Eh...
Skript (plugin) ma być w folderze 'plugins'. Wygeneruję on tam folder 'Skript' i wszystkie skrypty wrzucasz do folderu 'plugins\Skript\scripts' (to jest lokalizacja folderu).
SkQuery to dodatek do pluginu skript.
Powiedz mi również, czy Skript (plugin) pojawia się pod komendą '/pl'? Jeżeli tak to na jaki kolor?

zrobilem tak jak napisales i nic

2 minuty temu, SweetIngrid napisał:

zrobilem tak jak napisales i nic

Nadal nie odpowiedziałeś mi na pytanie.

7 minut temu, Glitchtrap napisał:

Dodatkowo powiedz mi, czy skript wysyła wiadomości uruchomienia w konsoli.

• Szifter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...