Gozuk12 2 Opublikowano 13 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2018 (edytowane) Jak Skonfigurować Skrypt: W miejscje "&6&lPres&e&Ltige"(Prestige) wstaw swoją nazwe serwera, przy drugim kolorze (&L) musi być duże L, bo się zbuguje i będzie pisało tak: (Pres<ige). Użycie: /og Jakis Tekst Download: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 1 października 2018 przez stefanik11 Skrypt wstawiam na code.skript.pl Notatka dodana przez Taq KruchuKCR 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZiemniaQ Opublikowano 13 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2018 Ehhh... Kolejny wielki skrypter, który za wszelką cenę musi swoje cudowne dzieła pokazywać całemu światu... Pierwszy wynik z działu "promowane skrypty". Poczytaj sobie, popatrz w kod. Jeżeli kiedykolwiek będziesz w stanie zrobić coś oryginalnego na takim poziomie to dopiero wysyłaj tutaj. Takie jak wstawiłeś możesz sobie odpuścić. Dziękuje, dowidzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vylence Opublikowano 3 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2018 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnZU 0 Opublikowano 30 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2020 jak mam to zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kormic 1824 Opublikowano 30 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2020 28 minut temu, AnZU napisał: jak mam to zrobic? Ale co chcesz zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SweetIngrid 0 Opublikowano 6 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2021 na 1.16.5 dziala? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glicz 246 Opublikowano 6 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2021 6 minut temu, SweetIngrid napisał: na 1.16.5 dziala? tak, skrypt powinien działać na wersji 1.16.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SweetIngrid 0 Opublikowano 6 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2021 20 minut temu, Glitchtrap napisał: tak, skrypt powinien działać na wersji 1.16.5 mi nie chce skrypt zadziałać ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glicz 246 Opublikowano 6 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2021 Teraz, SweetIngrid napisał: mi nie chce skrypt zadziałać ;/ Czy masz jakieś błędy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SweetIngrid 0 Opublikowano 6 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2021 (edytowane) 1 minutę temu, Glitchtrap napisał: Czy masz jakieś błędy? nie nie mam żadnych jak wpisuje /og (wiadomosc) to mi tylko pisze "Unknow command.Type /help for help" Edytowane 6 marca 2021 przez SweetIngrid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glicz 246 Opublikowano 6 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2021 Teraz, SweetIngrid napisał: nie nie mam żadnych jak wpisuje /og wiadomosc to mi tylko pisze "Unknow command.Type /help for help" Sam skript mam rozumieć, że działa? Czy po wpisaniu '/sk' masz listę dostępnych komend? Przeładowywujesz ten skrypt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SweetIngrid 0 Opublikowano 6 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2021 Teraz, Glitchtrap napisał: Sam skript mam rozumieć, że działa? Czy po wpisaniu '/sk' masz listę dostępnych komend? Przeładowywujesz ten skrypt? jak wpisywalem /sk to to samo pisalo wiec wpisalem /reload i nadal nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glicz 246 Opublikowano 6 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2021 Teraz, SweetIngrid napisał: /reload i nadal nic ta komenda może źle wpływać na skripta, dlatego używaj /restart Czyli po wpisaniu '/sk' masz '/skript help' tak? Podaj twój silnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SweetIngrid 0 Opublikowano 6 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2021 Teraz, Glitchtrap napisał: ta komenda może źle wpływać na skripta, dlatego używaj /restart Czyli po wpisaniu '/sk' masz '/skript help' tak? Podaj twój silnik. jak wpisuje /sk to mi pisze to samo jak wpisywalem /og a silnik mam spigot 1.16.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glicz 246 Opublikowano 6 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2021 Teraz, SweetIngrid napisał: jak wpisuje /sk to mi pisze to samo jak wpisywalem /og a silnik mam spigot 1.16.5 Najlepiej zmień silnik na purpur 1.16.5 (ze względu na optymalizację). Widocznie skript u ciebie nie działa. Czy w konsoli wyrzuca jakieś błędy? Wrzucasz go do folderu 'plugins'? Na jaki kolor świeci się pod komendą '/pl'? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SweetIngrid 0 Opublikowano 6 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2021 3 minuty temu, Glitchtrap napisał: Najlepiej zmień silnik na purpur 1.16.5 (ze względu na optymalizację). Widocznie skript u ciebie nie działa. Czy w konsoli wyrzuca jakieś błędy? Wrzucasz go do folderu 'plugins'? Na jaki kolor świeci się pod komendą '/pl'? nie wyswietla sie ten skrypt bo dalem go do folder od pluginu Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! w scripts a w konoli zadnych bledow nie wyrzuca Poprawiam formatowanie na ciemnym motywie. Notatka dodana przez Glicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glicz 246 Opublikowano 6 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2021 1 minutę temu, SweetIngrid napisał: nie wyswietla sie ten skrypt bo dalem go do folder od pluginu Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! w scripts a w konoli zadnych bledow nie wyrzuca Eh... Skript (plugin) ma być w folderze 'plugins'. Wygeneruję on tam folder 'Skript' i wszystkie skrypty wrzucasz do folderu 'plugins\Skript\scripts' (to jest lokalizacja folderu). SkQuery to dodatek do pluginu skript. Powiedz mi również, czy Skript (plugin) pojawia się pod komendą '/pl'? Jeżeli tak to na jaki kolor? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SweetIngrid 0 Opublikowano 6 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2021 5 minut temu, Glitchtrap napisał: Eh... Skript (plugin) ma być w folderze 'plugins'. Wygeneruję on tam folder 'Skript' i wszystkie skrypty wrzucasz do folderu 'plugins\Skript\scripts' (to jest lokalizacja folderu). SkQuery to dodatek do pluginu skript. Powiedz mi również, czy Skript (plugin) pojawia się pod komendą '/pl'? Jeżeli tak to na jaki kolor? zrobilem tak jak napisales i nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glicz 246 Opublikowano 6 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2021 2 minuty temu, SweetIngrid napisał: zrobilem tak jak napisales i nic Nadal nie odpowiedziałeś mi na pytanie. 7 minut temu, Glitchtrap napisał: Powiedz mi również, czy Skript (plugin) pojawia się pod komendą '/pl'? Jeżeli tak to na jaki kolor? Dodatkowo powiedz mi, czy skript wysyła wiadomości uruchomienia w konsoli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SweetIngrid 0 Opublikowano 6 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2021 1 minutę temu, Glitchtrap napisał: Nadal nie odpowiedziałeś mi na pytanie. Dodatkowo powiedz mi, czy skript wysyła wiadomości uruchomienia w konsoli. skrypt sie nie wyswietla pod komenda /pl i nie wysyla wiadomosci uruchomienia w konsoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi