Skocz do zawartości

[1.12.2][NP][SV] IronSurvival - Survival | Cuboidy | Prace

Pyniu333
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Mam nadzieję że logo kupione panie "grafik", bo z tego co widzę w sklepie jest z znakiem wodnym

Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
4SuCjzQ.png

Chyba że tak samo jest kradzione jak ikona aukcji z google grafika

EDIT
Choć wątpię, żebyś dał 19,99€ za logo.

Edytowane przez LordYu

Gość Vylence

Wybaczcie że powtórzę poprzednika, pobrałeś logo z internetu, nie dość, że nie podałeś twórcy, to jeszcze je zedytowałeś jakby to było twoje?
Jak dla mnie już podpada pod kradzież i przypisywanie cudzej roboty ;p

(choć mogę nie mieć racji)

Edytowane przez Vylence

Na serwer nie wejdę nawet za dopłatą.
Skoro reklamujesz się jako grafik, a kradniesz czyjąś pracę i bezczelnie nie mówisz tego to jesteś po prostu zerem.

Serwer mógłby wypalić, ale co po serwerze skoro właściciel to złodziej i kłamca, wystarczyło pobrać inne logo, dopisać że to nie twoja praca i tyle.
Szkoda że autor loga nie jest polakiem, bo zaraz dostałby ode mnie adres tego tematu, żeby mógł wyciągnąć konsekwencje.

Dobra, gimbusy. Teraz was zaskoczę. Logo zostało zakupione przez mojego przyjaciela z Anglii. Nie spinajcie się, że kradzione nie mając żadnych dowodów. To tak jakbym nie znając waszych przyjaciół, nazwał ich fałszywymi. Nie pozdrawiam.

Godzinę temu, Pyniu333 napisał:

Dobra, gimbusy. Teraz was zaskoczę. Logo zostało zakupione przez mojego przyjaciela z Anglii. Nie spinajcie się, że kradzione nie mając żadnych dowodów. To tak jakbym nie znając waszych przyjaciół, nazwał ich fałszywymi. Nie pozdrawiam.

Określasz nas jako "gimbusów" choć sam dajesz przykład o wiele gorszy, skoro główna osoba serwera zachowuje się jak dzieciak to administracja na tym serwerze nie będzie lepsza, tak samo będzie się zachowywała.

Edytowane przez LordYu

Nie wiem kto Ci w to uwierzy, ale powodzenia.

2 godziny temu, Pyniu333 napisał:

• 2 tygodnie później...
  • Szifter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...