Pyniu333 24 Opublikowano 2 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2018 (edytowane) Start 5 Maja, godzina 19:00 Edytowane 2 maja 2018 przez Pyniu333 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordYu 296 Opublikowano 2 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2018 (edytowane) Mam nadzieję że logo kupione panie "grafik", bo z tego co widzę w sklepie jest z znakiem wodnym Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Chyba że tak samo jest kradzione jak ikona aukcji z google grafika EDIT Choć wątpię, żebyś dał 19,99€ za logo. Edytowane 2 maja 2018 przez LordYu Kaskader 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vylence Opublikowano 2 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2018 (edytowane) Wybaczcie że powtórzę poprzednika, pobrałeś logo z internetu, nie dość, że nie podałeś twórcy, to jeszcze je zedytowałeś jakby to było twoje? Jak dla mnie już podpada pod kradzież i przypisywanie cudzej roboty ;p (choć mogę nie mieć racji) Edytowane 4 maja 2018 przez Vylence Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion 220 Opublikowano 4 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2018 Oj dorzucam się do tego. Co do serwera już takie były pomysły nic ciekawego upadnie po miesiącu. Pewnie dostanę raka za tą odpowiedź ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaskader 11 Opublikowano 4 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2018 Na serwer nie wejdę nawet za dopłatą. Skoro reklamujesz się jako grafik, a kradniesz czyjąś pracę i bezczelnie nie mówisz tego to jesteś po prostu zerem. Serwer mógłby wypalić, ale co po serwerze skoro właściciel to złodziej i kłamca, wystarczyło pobrać inne logo, dopisać że to nie twoja praca i tyle. Szkoda że autor loga nie jest polakiem, bo zaraz dostałby ode mnie adres tego tematu, żeby mógł wyciągnąć konsekwencje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyniu333 24 Opublikowano 4 maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 maja 2018 Dobra, gimbusy. Teraz was zaskoczę. Logo zostało zakupione przez mojego przyjaciela z Anglii. Nie spinajcie się, że kradzione nie mając żadnych dowodów. To tak jakbym nie znając waszych przyjaciół, nazwał ich fałszywymi. Nie pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordYu 296 Opublikowano 4 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2018 (edytowane) Godzinę temu, Pyniu333 napisał: Dobra, gimbusy. Teraz was zaskoczę. Logo zostało zakupione przez mojego przyjaciela z Anglii. Nie spinajcie się, że kradzione nie mając żadnych dowodów. To tak jakbym nie znając waszych przyjaciół, nazwał ich fałszywymi. Nie pozdrawiam. Określasz nas jako "gimbusów" choć sam dajesz przykład o wiele gorszy, skoro główna osoba serwera zachowuje się jak dzieciak to administracja na tym serwerze nie będzie lepsza, tak samo będzie się zachowywała. Edytowane 4 maja 2018 przez LordYu Kaskader, Centurion i LokiTheEvil 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaskader 11 Opublikowano 4 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2018 Nie wiem kto Ci w to uwierzy, ale powodzenia. 2 godziny temu, Pyniu333 napisał: Dobra, gimbusy. Teraz was zaskoczę. Logo zostało zakupione przez mojego przyjaciela z Anglii. Nie spinajcie się, że kradzione nie mając żadnych dowodów. To tak jakbym nie znając waszych przyjaciół, nazwał ich fałszywymi. Nie pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taq 155 Opublikowano 13 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2018 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi