patrykozak 0 Opublikowano 1 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2018 (edytowane) Cześć. Plugin EpicBoss mi nie działa na 1.8.8 dlatego zrobiłem bossa w skrypcie. przywołuje się go komendą /ebbossspawn. Da się zrobić tak, aby ustawić w danym miejscu na danym świecie jego automatyczny spawn co 1h? Edytowane 3 maja 2018 przez bvcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damianekk 26 Opublikowano 1 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2018 Polecam ci używać do bosów pluginu "MythicMobs" Mój dosyć rozbudowany poradnik dotyczący tego pluginu: [CLICK] Masz tam wszystko dokładnie opisane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patrykozak 0 Opublikowano 2 maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 maja 2018 Ok, a jakies inne propozycje, Da się ustawić to w skrypcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
patrykozak 0
Cześć. Plugin EpicBoss mi nie działa na 1.8.8 dlatego zrobiłem bossa w skrypcie. przywołuje się go komendą /ebbossspawn.
Edytowane przez bvczDa się zrobić tak, aby ustawić w danym miejscu na danym świecie jego automatyczny spawn co 1h?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi