Delcio 0 Opublikowano 1 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2018 Cześć, czy napisał by mi ktoś particles na okrąg z płomyków?? Działało by na zasadzie że od środka gdzie stoimy by się okrąg rozchodził do 5 kratek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 knugi 785 Opublikowano 1 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2018 Pionowo, czy poziomo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Delcio 0 Opublikowano 1 maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 maja 2018 (edytowane) @knugiPoziomo od środka gdzie gracz soi ma sie koło robić od małego do wiekszego tak do 5 kratek Edytowane 1 maja 2018 przez Delcio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 knugi 785 Opublikowano 1 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2018 Pierwszy raz tak się bawię particlesami, lecz udało mi się coś takiego zrobić: command /test: trigger: set {_loc} to location of player add 1 to y-location of {_loc} loop 4 times: loop all blocks in radius 5 of player: set {_x} to floor(distance between {_loc} and loop-block) if {_x} is loop-number: if y-location of loop-block is "%y-location of {_loc}%.5" parsed as number: loop all players: loop 3 times: show 2 "flame" particles at loop-block for loop-player offset by 0.1, 0.1, 0.1 wait 1 second Crevsers 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Delcio 0 Opublikowano 1 maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 maja 2018 4 minuty temu, knugi napisał: Pierwszy raz tak się bawię particlesami, lecz udało mi się coś takiego zrobić: command /test: trigger: set {_loc} to location of player add 1 to y-location of {_loc} loop 4 times: loop all blocks in radius 5 of player: set {_x} to floor(distance between {_loc} and loop-block) if {_x} is loop-number: if y-location of loop-block is "%y-location of {_loc}%.5" parsed as number: loop all players: loop 3 times: show 2 "flame" particles at loop-block for loop-player offset by 0.1, 0.1, 0.1 wait 1 second Tylko że mi bardziej o takie coś chodziło https://imgur.com/a/nvZTRLE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 knugi 785 Opublikowano 1 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2018 To dlaczego na początku nie wysłałeś tego screena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Delcio 0 Opublikowano 1 maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 maja 2018 @knugi bo teraz znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Delcio 0
Cześć, czy napisał by mi ktoś particles na okrąg z płomyków??
Działało by na zasadzie że od środka gdzie stoimy by się okrąg rozchodził do 5 kratek.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi