Jestem zielona w pisaniu skryptów, ale strasznie mi jest takie coś potrzebne na serwer. Chciałabym, żeby gracze dostawali w questach magiczne przedmioty, ale nie mogli ich stawiać i używać. Pomóżcie proszę. Napisałam coś takiego, ale raz działa, a raz nie działa - kompletnie nie wiem dlaczego. Odgapiłam to z różnych miejsc. Nie mam nikogo, kogo mogłabym się poradzić..
options:
m_kowal: anvil named "&d&kA&eZaklete_&3Kowadlo_&aStarego_&9Kowala&d&kA" with lore "&6Magiczny_przedmiot_dzieki_ktoremu naprawisz_wszystkie_itemy trzymane,_w_Twojej_rece"
command /kowal [<text>]:
trigger:
give player {@m_kowal}
stop
on Place of anvil:
if player's tool is {@m_kowal}:
send "&6To jest magiczny przedmiot nie mozesz go postawic"
cancel event
Pytanie
Monfaria 0
Witam wszystkich,
Jestem zielona w pisaniu skryptów, ale strasznie mi jest takie coś potrzebne na serwer. Chciałabym, żeby gracze dostawali w questach magiczne przedmioty, ale nie mogli ich stawiać i używać. Pomóżcie proszę. Napisałam coś takiego, ale raz działa, a raz nie działa - kompletnie nie wiem dlaczego. Odgapiłam to z różnych miejsc. Nie mam nikogo, kogo mogłabym się poradzić..
options:
m_kowal: anvil named "&d&kA&eZaklete_&3Kowadlo_&aStarego_&9Kowala&d&kA" with lore "&6Magiczny_przedmiot_dzieki_ktoremu naprawisz_wszystkie_itemy trzymane,_w_Twojej_rece"
command /kowal [<text>]:
trigger:
give player {@m_kowal}
stop
on Place of anvil:
if player's tool is {@m_kowal}:
send "&6To jest magiczny przedmiot nie mozesz go postawic"
cancel event
https://skript.pl/temat/26984-skrypt-na-niestawianie-magicznych-przedmiot%C3%B3w/Udostępnij na innych stronach
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi