Delcio 0 Opublikowano 1 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2018 Witam, chciałem zrobić efekt okręgu, ale jak używam circle effect to skrypt wywala błąd. Pomógł by ktoś z tym?? Kod: on rightclick: if player's tool is book with name "Czar": create an circle effect at player's location with id "1" and radius 3 and max height 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xNeleQx 16 Opublikowano 1 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2018 a SkRayFall nie byl od title? XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Delcio 0 Opublikowano 1 maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 maja 2018 Nie tylko, do effect też jest tylko ja chyba źle to zrobiłem i nwm jak to naprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Delcio 0
Witam, chciałem zrobić efekt okręgu, ale jak używam circle effect to skrypt wywala błąd.
Pomógł by ktoś z tym??
Kod:
on rightclick: if player's tool is book with name "Czar": create an circle effect at player's location with id "1" and radius 3 and max height 10
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi