DJKondzio 3 Opublikowano 30 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2018 Szukam Skryptu który kopiuje budynek z danego terenu i jak kliknę na wełnę projektem to mi go wklei. Wystarczy "komenda" resztę sam ogarnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rejszpat 378 Opublikowano 3 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2018 command /komendanakopiowanie: trigger: //reszte sam ogarnij Kaskader 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DJKondzio 3 Opublikowano 3 czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2018 (edytowane) @Rejszpat nie chodzi mi o to chodzi mi o to żebyś zrobił skrypt który kopiuje dany region i wkleja go w odpowiednim miejscu lub regionie. A resztę sam już z skryptem ogarnę levelowanie wymagane ity itp Edytowane 3 czerwca 2018 przez DJKondzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rejszpat 378 Opublikowano 3 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2018 PirateSK dodaje coś takiego jak paste schematic %string% at %location% np. paste schematic "House" at location of player SkStuff dodaje paste schem[atic] %text% at %location% using [edit[ ]session] %editsession% [(ignor(e|ing)|without|[with] no) air] np. set {_session} to new edit session in player's world with limit -1 #-1 = inifinitepaste schematic "plugins/WorldEdit/schematics/InstantHouse1" below player using editsession {_session}paste schem "%world of {_loc}%/building" at {_loc} using {_session} ignoring air Skellett dodaje (place|paste) schematic %string% at %locations% [[(with|at)] angle %-number%] [with limit %-number%] [[and] (without|exclud(e|ing)) air %-boolean%] SkSharp dodaje sharpsk [worldedit] paste schematic %string% at %location% [exclude air %-boolean%] [rotate [by] %-number% [degrees]] sharpsk paste schematic "testschem" at the location of the player exclude air true rotate by 180 degrees jak ci się nudzi to możesz nawet obracać o 180 stopni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DJKondzio 3
Szukam Skryptu który kopiuje budynek z danego terenu i jak kliknę na wełnę projektem to mi go wklei.
Wystarczy "komenda" resztę sam ogarnę
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi