TeseuS 3 Opublikowano 28 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2014 (edytowane) x DO Kosza Edytowane 1 września 2014 przez TeseuS mati770ka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewak 6 Opublikowano 28 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2014 To jakaś kpina czy co ? Ja też umiem taki skrypt napisać ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeseuS 3 Opublikowano 28 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2014 Dobra Dobra Moze Potem Napisze coś Lepszego nie mam czasu [Piszę To Dla Takich Serverów Na Których Mozna Wpisac /pl /? itp] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi 1337 Opublikowano 28 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2014 Taki Skrypt To Nie Skrypt Jak Dla mnie Chyba kazdy by Taki Napisał.Bez Obrazy. Lewak, NeXv i tropereks 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dinekkk 134 Opublikowano 28 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2014 Jak mozna wstawić taki skrypt do internetu? Przecież każdy sobie z tym potrafi poradzić, a poza tym da sie ominąć te twoje komendy i sprawdzić pluginy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KartoN 19 Opublikowano 29 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2014 Nawet ja takie coś potrafię ;0 a jestem zielony w skryptach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slupik98 173 Opublikowano 30 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2014 Powinni usuwać takie skrypty. Tyko śmiecą forum i utrudniają szukanie wartościowych treści.Może dodaj efekt wizualny i opcję powiadamiania administracji i daj to wszystko w "wielki" i "rewolucyjny" update... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 961 Opublikowano 31 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2016 Ten temat został zamknięty i przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi