Nerni 0 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2018 siema wie kto moze jak zablokować ucieczkę pvp do spawna ? w sensie jak sie będe klepał za linią spawnu to nie mogę wejsc na spawn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damianekk 26 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2018 Prosze: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zlogowany 0 Opublikowano 28 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2018 (edytowane) Zrob to pluginem WorldGuard Musisz miec WorldEdit Wandem zaznaczasz teren a potem robisz: /rg define <nazwa regionu> Zeby nie uciekali: /rg flag <nazwa regionu> exit deny Aby sie mogli klepac ale nie mogli niszczyc bloków ani stawiac: /rg flag <nazwa regionu> block-break deny /rg flag <nazwa regionu> block-place deny /rg flag <nazwa regionu> pvp allow Mimo Blokad Exit Block-Break/Place op`y mogą dalej to robic nie wiem jak to jest z PvP!!! Edytowane 28 kwietnia 2018 przez Zlogowany Dopisanie ostatniej linijki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Nerni 0
siema wie kto moze jak zablokować ucieczkę pvp do spawna ? w sensie jak sie będe klepał za linią spawnu to nie mogę wejsc na spawn
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi