Skocz do zawartości
  • 0

Jeżdżenie Wagonami

Qrador
 Udostępnij

Pytanie

Witam. Zaraz mnie coś strzeli, bo siedze już nad tym 5-6 godzin i nie mogę za nic zmusić wagonów by dało się nimi jeździć bez torów. Znaczy... Zrobiłem raz... Ale po pierwsze nie WASD tylko gdy trzymam zegarek, i do tego jeździ tak wolno że nie wiem co... Próbowałem już z wyłączaniem grawitacji itp. itd. ale nadal za wolno i nie ważne jaką prędkość dam przy push player's vehicle. A z resztą to nie jest WASD, czy ma ktoś chociażby plugin który pozwala na jazde wagonami? Jazdę, najlepiej BEZ PALIW, itp. itd. ale najlepiej skrypt... Bo robię w skript a nie pluginy... I bym bez problemu to połączył

Edytowane przez Qrador
dopisek

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
14 minut temu, TheMolkaPL napisał:

Musisz teleportować ten wagonik po prostu.

Chciałem. Ale:
1. WASD? Albo samo W?
2. Kierunek gdzie patrzy gracz? O ile wiem to da sie w miejsce celownika, a nie o ileś w kierunku ale sam nie wiem bo nie ogarnąłem jeszcze aż tak skript, ogarniam rzeczy gdy są mi potrzebne.
3. Teleportacja, ale nie blok po bloku, w sumie związane z punktem 1 a dokładniej tp o ileś a nie gdzieś...

=============
Dobra, jednak tylko Punkt 1 bym chciał, co zrobić aby można było wykryć czy naciska sie W żeby nie działało to na zasadzie gdy trzymam jakiś przedmiot...

Edytowane przez Qrador
edit

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...