_x_Thiz_is_Block 8 Opublikowano 23 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2018 po zalogowaniu sie owiera nam sie menu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xpawelytt 1 Opublikowano 23 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2018 Odpisz na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bananowiec 23 Opublikowano 23 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2018 (edytowane) on authme login: open chest with 3 rows named "&1&lMENU" to player wait 3 ticks format slot 0 of player with stone named "&7Polecenie: &e/pomoc" to close then run "pomoc" need: sharpsk; authme Edytowane 23 kwietnia 2018 przez Bananowiec bludis 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JJ4KUB 59 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2018 on join: open chest with 1 rows named "&l&aMENU" to player wait 2 ticks format slot 0 of player with 160 named "&fPusto!" to close format slot 1 of player with 160 named "&fPusto!" to close format slot 2 of player with 160 named "&fPusto!" to close format slot 3 of player with 160 named "&fPusto!" to close format slot 4 of player with dirt named "&aLatanie!" to close then run "fly on" format slot 5 of player with 160 named "&fPusto!" to close format slot 6 of player with 160 named "&fPusto!" to close format slot 7 of player with 160 named "&fPusto!" to close format slot 8 of player with 160 named "&fPusto!" to close Nie wiem czy działa ale sprawdź {na szybko} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrisSx 29 Opublikowano 26 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2018 22 godziny temu, JJ4KUB napisał: on join: open chest with 1 rows named "&l&aMENU" to player wait 2 ticks format slot 0 of player with 160 named "&fPusto!" to close format slot 1 of player with 160 named "&fPusto!" to close format slot 2 of player with 160 named "&fPusto!" to close format slot 3 of player with 160 named "&fPusto!" to close format slot 4 of player with dirt named "&aLatanie!" to close then run "fly on" format slot 5 of player with 160 named "&fPusto!" to close format slot 6 of player with 160 named "&fPusto!" to close format slot 7 of player with 160 named "&fPusto!" to close format slot 8 of player with 160 named "&fPusto!" to close Nie wiem czy działa ale sprawdź {na szybko} To wtedy mu sie wyświetli po wejściu na serwer (nie po zalogowaniu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JJ4KUB 59 Opublikowano 26 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2018 Teraz, KrisSx napisał: To wtedy mu sie wyświetli po wejściu na serwer (nie po zalogowaniu) Wiem xd przed chwilą sprawdziłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
_x_Thiz_is_Block 8
po zalogowaniu sie owiera nam sie menu
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi