Inga <3 4 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2014 (edytowane) Siemka, ja jestem Inga i nie zamierzam tu duzo pisac =) Wiele osob z tego forum mnie juz zna, lecz niektorzy nie, dlatego to piszeOczywiscie, jezeli ktos nie zna osoby o nicku "ezx" to nie zna tez mnie x) (nie musicie wyszukiwac tej osoby http://scr.hu/27pd/7qis9) Co do moich hobby: Lubie psychoze, wiec osoby ktore sa w miare normalne odrazu uprzedzam, uwazajcie jak ze mna gadacie x) Lubie rowniez: Pisac bez polskich znakow, grac w CS:GO, php, html, css, js, jave (swt, javafx, bukkit, forge), skripta oraz pawna To wszystko x3 Edytowane 27 sierpnia 2014 przez Inga <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroczny337 35 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2014 Witaj ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoSaDG 29 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2014 Jeeeeeeej <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dinekkk 134 Opublikowano 28 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2014 Woooow, ;D Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KartoN 19 Opublikowano 28 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2014 (edytowane) Witaj na skript.pl towarzyszko Edytowane 28 sierpnia 2014 przez KartoN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Aperture 278 Opublikowano 28 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2014 salut... kapralko? @off grasz w php? Jakim cudem? X) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ_CITROX 24 Opublikowano 28 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2014 Siemka . Pierwszy Raz W Życiu spotykam dziewczynę która zajmuje się javą ;D [ jeżeli jesteś dziewczyną ;p ] I Zapraszam gorąca na to forum abyś pomagała innym i abyś sama też szukała pomocy ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi 1337 Opublikowano 28 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2014 Siemka . Pierwszy Raz W Życiu spotykam dziewczynę która zajmuje się javą ;D [ jeżeli jesteś dziewczyną ;p ] I Zapraszam gorąca na to forum abyś pomagała innym i abyś sama też szukała pomocy ;DJest jeszcze BukkitSmerf/karolina/Smerfetka Czesc MrxJoint 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ_CITROX 24 Opublikowano 28 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2014 @up dobra dobra ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skibol 3 Opublikowano 31 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2014 Witam ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi