CresixU 14 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2018 Zrobi ktoś random tp w komendzie? Bo mi coś nie styka Bo niby działa, ale jak robie execute dla gracza to nie dziala... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2018 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CresixU 14 Opublikowano 20 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2018 W dniu 19.04.2018 o 17:29, LjayPL789 napisał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! To jeszcze co zrobić, żeby do wody nie teleportowało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrisSx 29 Opublikowano 20 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2018 (edytowane) Ja potrafie randomtp bez skryptu/pluginu a do tego nie tepa nad wode! (chyba, tak na 90% xd) /spreadplayers ~ ~ [min. odległość teleportu] [max odl tp] true/false (ja daje na false zawsze) @p Możesz to do command blocka dac, albo jesli ktos wpisze np /rtp to skrypt ta komende uruchamia Edytowane 20 kwietnia 2018 przez KrisSx command block Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
CresixU 14
Zrobi ktoś random tp w komendzie? Bo mi coś nie styka
Bo niby działa, ale jak robie execute dla gracza to nie dziala...
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi