Piotr12345YT 8 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2018 Witam, Mam plugin Multi-Core Portals czy jakoś tam. Moim problmeme jest jak tworze to czasami mnie teleportuje za swiat. Np. Na dno. Pomocy! Daje NAJ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheMolkaPL 344 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2018 (edytowane) Spadanie z pozycji na której zostało się przeteleportowanym dzieje się wtedy, gdy klient nie ma jeszcze potrzebnej mapy, aby zdecydować, czy już znajduje się na solidnym bloku. Spokojnie, jest to tylko po stronie klienta. Zaraz po załadowaniu nam chunków zostaniemy z powrotem przeniesieni na najbliższy solidny blok. A plugin nazywa się Multiverse-Portals Edytowane 16 kwietnia 2018 przez TheMolkaPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 717 Opublikowano 17 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2018 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Piotr12345YT 8
Witam,
Mam plugin Multi-Core Portals czy jakoś tam.
Moim problmeme jest jak tworze to czasami mnie teleportuje za swiat.
Np. Na dno.
Pomocy!
Daje NAJ!
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi