screamekk 2 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2014 Siemka, mam problem z none.. np. psranking ciągle pisze na chacie <none> inny ranking <none> kukuguilds none.. Może mi ktoś pomóc? No i mam też problem bo w kukuguilds nie generuje mi sie config.yml ciagle jest pusty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Anastair 64 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2014 (edytowane) Kukuguilds ma/miał dużo błędów. replace all "<none>" with "cos" in the messagepsRanking nie jest i nie będzię aktulizowany, autor dostał bana. Edytowane 27 sierpnia 2014 przez User987 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 screamekk 2 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2014 Wiem że nie jest aktualizowany. A wgl. nie chodzi mi o to co podeslales :( Chodzi mi o to aby to naprawic a nie "zamienic". KukuGuilds ma 1 blad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 #Aperture 278 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2014 to z kukuguilds jest może spowodowane tym że kod configu jest niedostępny? Pisz do kukubaczka, powinien ci pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 screamekk 2 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2014 napisal ze nie zajmuje sie juz skryptami... A wgl. chcialbym naprawic ten blad z none bo tak mam w kazdym skrypcie na gildie i na ranking.. A inni tak nei maja :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrxJoint 28 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2014 A mozesz bardziej opisac ten problem? Masz jakies bledy jak wpiszesz /sk reload nazwa skripta ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 screamekk 2 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2014 wlasnie nie mam bledow.. wydaje mi sie ze brakuje mi jakiegos pl. lub cos w config.sk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrxJoint 28 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2014 Wiesz co zrob usun w skript variables sa tam wlasnie 2 takie pliki o takiej nazwie usun to i zaladuj serwer jeszcze raz oczywiscie jak chcesz zrob kopie bo tam sa wszystkie zapisane zmienne skript Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 screamekk 2 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2014 Robilem to kilka razy i nic ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Drexon 9 Opublikowano 28 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2014 Napisz czesc kodu odpowiadajacego na chat (event on chat:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
screamekk 2
Siemka, mam problem z none.. np. psranking ciągle pisze na chacie <none> inny ranking <none> kukuguilds none.. Może mi ktoś pomóc? No i mam też problem bo w kukuguilds nie generuje mi sie config.yml ciagle jest pusty.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi