Anastair 64 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2014 (edytowane) Witam, mam kolejne pytanie. Czy jest mozliwość automatycznej destrukcji skryptu? Przykładowo mam kod a w nim "gdy xxx zmieni wartość zmiennej" plik skryptu sie usuwa. Edytowane 27 sierpnia 2014 przez User987 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 herhor67 916 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2014 chyba w ws można usuwać plik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Anastair 64 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2014 Ale jak? Ja nie widzę nic takiego w dokumentacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 27 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2014 http://www.dzikoysk.net/projects/wildskript/doc/effects.html#Delete Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Anastair 64
Witam, mam kolejne pytanie.
Czy jest mozliwość automatycznej destrukcji skryptu?
Przykładowo mam kod a w nim "gdy xxx zmieni wartość zmiennej" plik skryptu sie usuwa.
Edytowane przez User987Odnośnik do komentarza
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi