JanekMaSkrypta_ 117 Opublikowano 9 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2018 Witam nie zrozumiałem tego ostrzeżenia - Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Moze mi to ktos wytlumaczyc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyniu333 24 Opublikowano 9 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2018 Twój post odbiegał od treści tematu, lub twój post nie miał zwykłego sensu (czyt. był zwykłym spamem). Janek nie warnuje za nic, pamiętaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanekJaran 101 Opublikowano 9 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2018 Post, za który otrzymałeś ostrzeżenie nie wnosił nic do tematu. Spoiler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanekMaSkrypta_ 117 Opublikowano 9 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2018 1 godzinę temu, JanekJaran napisał: Post, za który otrzymałeś ostrzeżenie nie wnosił nic do tematu. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Ukryj zawartość eee Ale ja mialem inaczej tam napisane. 0_0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanekJaran 101 Opublikowano 9 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2018 Przepraszam, nie doczytałem, wycofuję. Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi