Oytsui 3 Opublikowano 8 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2018 (edytowane) Witam. Spolszczyłem sobie dziś Jobs Reload ale nie działa... Mógłbym prosić o znalezienie CO JEST NIE TAK w tym tłumaczeniu? Edytowane 8 kwietnia 2018 przez Oytsui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheMolkaPL 345 Opublikowano 8 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2018 Linijka 107: petpay: '&7«&f&lSC&7» &7Bonus z pet''a: &a%money% %points% %exp%' Linijka 496: target: '&7«&f&lSC&7» &7Awansowałeś &a%levelsgained% &7leveli jako &a%jobname%.' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pyniu333 24 Opublikowano 8 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2018 Ziomek, dzięki za tłumaczenie jobsa Po reloadzie w konsoli powinny wyskoczyć errory i tam będzie pisać, w której linijce jest coś nie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Oytsui 3 Opublikowano 8 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2018 @TheMolkaPL Dzięki bardzo jakos nie mogłem tego zauważyć... @Pyniu333 spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Oytsui 3
Witam. Spolszczyłem sobie dziś Jobs Reload ale nie działa... Mógłbym prosić o znalezienie CO JEST NIE TAK w tym tłumaczeniu?
Edytowane przez OytsuiOdnośnik do komentarza
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi