- 0
Działki + Survival za starych czasów vs Podwodny Survival
Typ serwera
10 użytkowników zagłosowało
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Pytanie
19Adam97 3
Witam. Przychodzę do Was z zapytaniem, otóż planuję projekt serwera minecraft. Ostatnim razem (jakieś 4-5 lat temu) gra wyglądała zupełnie inaczej, a ja wiedziałem co się dzieje dookoła mnie. Teraz widzę, że dodano bardzo dużo elementów jak i trybów. Planuje zrobić projekt z moją starą ekipą serwera, jednak zastanawiamy się, który tryb bardziej wpadnie w Wasze gusta. Moja stara ekipa jak i ja jesteśmy już osobami pełnoletnimi, więc nie byłby to serwer dla pieniążków, bo stać nas na to by utrzymać serwer, i nie mówie tutaj, że bedziemy mówić, że kupujemy dedyka 100 GB RAM i super. Otóż planujemy zakup (tak jak kiedyś) 20-30 slotowca, który będzie się z czasem osób rozwijać, lepiej zainwestować w reklamę niż kupować maszynę, na której grają 3 osoby.
Troche historii, teraz do rzeczy... Nie możemy się zdecydować, który projekt realizować, dlatego chcielibyśmy Was poprosić o pomoc, i nie chodzi tutaj o finansową jak większej ilości osób, a o zagłosowanie w ankiecie i ewentualnie (to już dla chętnych) wypowiedzenie się co i jak, co by chciał co nie, co by mu się podobało co nie. Jakby wyglądały owe dwa projekty, na które wpadliśmy...
Działki + Survival: Zbudowane przez nas parenaście działek (nie jak standardowo na innych serwerach, czyli inny świat + plotme), pobieranie ich już automatycznie by każdy mógł grać o której godzinie mu się będzie podobać i dodatkowo zbieranie surowca, np. by stworzyć sobie domek. By poczuć się jak w starych czasach wgralibyśmy anty x-raya, dzięki któremu można by było dropić standardowo z rudy. Aktualnie nie ma takich serwerów, które nie mają "naćkane" od bajerów, ten by był troszkę inny, może parę dodatków typu za godzine gry diament czy coś takiego, ale to już kwestia dogadania...
Jeżeli chodzi o Podwodny Survival pozwolę sobie zacytować mój poprzedni temat..
Prosiłbym o wypowiedzenie się w temacie, bądź chociaż zagłosowanie w obu ankietach.
Jeżeli przeczytałeś to do końca - gratuluję wytrwałości i dziękuję za poświęcony czas.
Pozdrawiam.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi