Próbuje napisać bedwarsy w skript i mam 2 pytanka:
1.
on damage of player:
wait 1 tick
if victim's health is 0:
if {team.%player%} is set:
set victim's health to 10
teleport victim to {arena.%player%} <--------------- tutaj nie mozna uzyc victim i nie wiem jak to napisac
execute console command "/gamemode 3 %victim%"
loop 100 times:
send "" to player
wait 1 second
display "&c&m----&4[&25&4]&c&m----" on bossbar with 100 percent by 1 second for victim
wait 1 second
display "&c&m----&4[&24&4]&c&m----" on bossbar with 100 percent by 1 second for victim
wait 1 second
display "&c&m----&4[&23&4]&c&m----" on bossbar with 100 percent by 1 second for victim
wait 1 second
display "&c&m----&4[&22&4]&c&m----" on bossbar with 100 percent by 1 second for victim
wait 1 second
display "&c&m----&4[&21&4]&c&m----" on bossbar with 100 percent by 1 second for victim
wait 1 second
display "&c&m----&4[&20&4]&c&m----" on bossbar with 100 percent by 1 second for victim
wait 1 second
execute console command "/gamemode 1 %victim%"
teleport victim to {team.%player%}
loop 100 times:
send "" to player
send "&2&lOdrodziles sie na nowo!" to
else:
teleport victim to {death.spawn}
#w prawie kazdym jak pisze victim to jest błąd
2.
on chat:
if {chat.%player%} is set:
loop all players:
if {chat.%loop-player%} is {chat.%player%}
send "{color}%player%&9: &8%tutaj nie wiem jak zrobic zeby wyswietlilo co ta osoba napisala na chacie%" to (tutaj nie wiem jak zrobic ze do tej osoby co ma taką samą zmienną chat.%player%)
Pytanie
innos 2
Próbuje napisać bedwarsy w skript i mam 2 pytanka:
1.
on damage of player:
wait 1 tick
if victim's health is 0:
if {team.%player%} is set:
set victim's health to 10
teleport victim to {arena.%player%} <--------------- tutaj nie mozna uzyc victim i nie wiem jak to napisac
execute console command "/gamemode 3 %victim%"
loop 100 times:
send "" to player
wait 1 second
display "&c&m----&4[&25&4]&c&m----" on bossbar with 100 percent by 1 second for victim
wait 1 second
display "&c&m----&4[&24&4]&c&m----" on bossbar with 100 percent by 1 second for victim
wait 1 second
display "&c&m----&4[&23&4]&c&m----" on bossbar with 100 percent by 1 second for victim
wait 1 second
display "&c&m----&4[&22&4]&c&m----" on bossbar with 100 percent by 1 second for victim
wait 1 second
display "&c&m----&4[&21&4]&c&m----" on bossbar with 100 percent by 1 second for victim
wait 1 second
display "&c&m----&4[&20&4]&c&m----" on bossbar with 100 percent by 1 second for victim
wait 1 second
execute console command "/gamemode 1 %victim%"
teleport victim to {team.%player%}
loop 100 times:
send "" to player
send "&2&lOdrodziles sie na nowo!" to
else:
teleport victim to {death.spawn}
#w prawie kazdym jak pisze victim to jest błąd
2.
on chat:
if {chat.%player%} is set:
loop all players:
if {chat.%loop-player%} is {chat.%player%}
send "{color}%player%&9: &8%tutaj nie wiem jak zrobic zeby wyswietlilo co ta osoba napisala na chacie%" to (tutaj nie wiem jak zrobic ze do tej osoby co ma taką samą zmienną chat.%player%)
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi