Magiczny_Miki 29 Opublikowano 30 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2018 Hej, czy napisałbym mi ktoś skrypt na np ranking pod głową gracza :)? Dziękuje za każdą odpowiedz. jaku49 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TakiJakTy 140 Opublikowano 30 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2018 Plugin FunnyGuilds Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Magiczny_Miki 29 Opublikowano 30 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 marca 2018 Chociaż w sumie nie chodzi mi o takie coś :/, podałem przykład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kamlax 1 Opublikowano 31 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2018 Plugin nametag Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Magiczny_Miki 29 Opublikowano 31 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 31 marca 2018 Nie rozumiecie o co mi chodzi... Jest nick gracza a pod nim np ile ma monet ;-;. //Łączę ~ JanekJaran Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Magiczny_Miki 29
Hej, czy napisałbym mi ktoś skrypt na np ranking pod głową gracza :)? Dziękuje za każdą odpowiedz.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi