Skocz do zawartości
  • 0

Jaki jest Nowy pakiet BlazingPack.pl

Trumpek

Pytanie

12 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
8 godzin temu, yooniks napisał:

Znajdz sobie plugin bpacka pod bungee, zrob plugin na nasluchiwanie pakietu custompayload i debuguj pakiet razem z channelem i data, jak chcesz string z bajtów to robisz new String(data);

Pomógłbyś mi takie coś napisać bo ja próbowałem i nie wychodziło mi

• 0
1 minutę temu, Trumpek napisał:

A jak mam już pakiety tylko nie wiem jak tego użyć w pluginie :(

tzn. chcesz zrobić obejście, czy cracka blazingpacka? Nie róbcie takich pluginów bo przez to właśnie wychodzą takie kolejne aktualizacje (i przez obejścia) z innymi pakietami, a gdy macie start edycji czy coś to sie zdziwicie jak nagle zmienią pakiety :cool:

• 0
Teraz, yooniks napisał:

tzn. chcesz zrobić obejście, czy cracka blazingpacka? Nie róbcie takich pluginów bo przez to właśnie wychodzą takie kolejne aktualizacje (i przez obejścia) z innymi pakietami, a gdy macie start edycji czy coś to sie zdziwicie jak nagle zmienią pakiety :cool:

Chcę zrobić własny serwer a nie chce psuć gry innym graczom i dlatego chce taki plugin na "blazingpacka"

• 0
14 godzin temu, Trumpek napisał:

Nie plugin jak gracz wchodzi na serwer to bez balzingpacka nie wejdzie 

Ale co ty robisz, jezu..

Przecież ta paczka jest specjalnie zaobfuscowana, i same stringe wysylane w bajtach sa zahaszowane zeby nie zrobiono takiego 'cracka', jak chcesz paczke to idz na ich tsa, siedź 10 godzin i czekaj aż ktoś cie movnie :P

Jedyne co ci zostaje to zrobienie anticheata.
(ale do innych rzeczy, typu wykrywanie antyknockbacka i aury) - do reszty masz nocheatplus

//Łączę ~ JanekJaran

• 0
1 godzinę temu, yooniks napisał:

Ale co ty robisz, jezu..

Przecież ta paczka jest specjalnie zaobfuscowana, i same stringe wysylane w bajtach sa zahaszowane zeby nie zrobiono takiego 'cracka', jak chcesz paczke to idz na ich tsa, siedź 10 godzin i czekaj aż ktoś cie movnie :P

Jedyne co ci zostaje to zrobienie anticheata.
(ale do innych rzeczy, typu wykrywanie antyknockbacka i aury) - do reszty masz nocheatplus

//Łączę ~ JanekJaran

Tylko chciałbym bugowanie na serwerze 

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...