Trumpek 0 Opublikowano 29 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2018 Witam zna ktoś nowy pakiet paczki blazingpack.pl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yooniks 347 Opublikowano 30 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2018 (edytowane) Znajdz sobie plugin bpacka pod bungee, zrob plugin na nasluchiwanie pakietu custompayload i debuguj pakiet razem z channelem i data, jak chcesz string z bajtów to robisz new String(data); Edytowane 30 marca 2018 przez yooniks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Trumpek 0 Opublikowano 30 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 marca 2018 8 godzin temu, yooniks napisał: Znajdz sobie plugin bpacka pod bungee, zrob plugin na nasluchiwanie pakietu custompayload i debuguj pakiet razem z channelem i data, jak chcesz string z bajtów to robisz new String(data); Pomógłbyś mi takie coś napisać bo ja próbowałem i nie wychodziło mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yooniks 347 Opublikowano 30 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2018 1 minutę temu, Trumpek napisał: Pomógłbyś mi takie coś napisać bo ja próbowałem i nie wychodziło mi Jeśli masz najnowszą wersję pluginu blazingpack, to moge, ale pewnie nie masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Trumpek 0 Opublikowano 30 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 marca 2018 10 minut temu, yooniks napisał: Jeśli masz najnowszą wersję pluginu blazingpack, to moge, ale pewnie nie masz Mam ale zahasowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yooniks 347 Opublikowano 30 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2018 1 minutę temu, Trumpek napisał: Mam ale zahasowany Najnowszy? I jeżeli działa ci na serwerze to bez problemu można 'zdebugować' jego pakiety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Trumpek 0 Opublikowano 30 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 marca 2018 Teraz, yooniks napisał: Najnowszy? I jeżeli działa ci na serwerze to bez problemu można 'zdebugować' jego pakiety. A jak mam już pakiety tylko nie wiem jak tego użyć w pluginie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yooniks 347 Opublikowano 30 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2018 1 minutę temu, Trumpek napisał: A jak mam już pakiety tylko nie wiem jak tego użyć w pluginie tzn. chcesz zrobić obejście, czy cracka blazingpacka? Nie róbcie takich pluginów bo przez to właśnie wychodzą takie kolejne aktualizacje (i przez obejścia) z innymi pakietami, a gdy macie start edycji czy coś to sie zdziwicie jak nagle zmienią pakiety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Trumpek 0 Opublikowano 30 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 marca 2018 Teraz, yooniks napisał: tzn. chcesz zrobić obejście, czy cracka blazingpacka? Nie róbcie takich pluginów bo przez to właśnie wychodzą takie kolejne aktualizacje (i przez obejścia) z innymi pakietami, a gdy macie start edycji czy coś to sie zdziwicie jak nagle zmienią pakiety Chcę zrobić własny serwer a nie chce psuć gry innym graczom i dlatego chce taki plugin na "blazingpacka" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 600 Opublikowano 30 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2018 20 minut temu, Trumpek napisał: Chcę zrobić własny serwer a nie chce psuć gry innym graczom i dlatego chce taki plugin na "blazingpacka" Chcesz stworzyć własną paczkę antycheat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Trumpek 0 Opublikowano 30 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 marca 2018 Teraz, KrejzolekPRO napisał: Chcesz stworzyć własną paczkę antycheat? Nie plugin jak gracz wchodzi na serwer to bez balzingpacka nie wejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yooniks 347 Opublikowano 31 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2018 14 godzin temu, Trumpek napisał: Nie plugin jak gracz wchodzi na serwer to bez balzingpacka nie wejdzie Ale co ty robisz, jezu.. Przecież ta paczka jest specjalnie zaobfuscowana, i same stringe wysylane w bajtach sa zahaszowane zeby nie zrobiono takiego 'cracka', jak chcesz paczke to idz na ich tsa, siedź 10 godzin i czekaj aż ktoś cie movnie Jedyne co ci zostaje to zrobienie anticheata. (ale do innych rzeczy, typu wykrywanie antyknockbacka i aury) - do reszty masz nocheatplus //Łączę ~ JanekJaran Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Trumpek 0 Opublikowano 31 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 31 marca 2018 1 godzinę temu, yooniks napisał: Ale co ty robisz, jezu.. Przecież ta paczka jest specjalnie zaobfuscowana, i same stringe wysylane w bajtach sa zahaszowane zeby nie zrobiono takiego 'cracka', jak chcesz paczke to idz na ich tsa, siedź 10 godzin i czekaj aż ktoś cie movnie Jedyne co ci zostaje to zrobienie anticheata. (ale do innych rzeczy, typu wykrywanie antyknockbacka i aury) - do reszty masz nocheatplus //Łączę ~ JanekJaran Tylko chciałbym bugowanie na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Trumpek 0
Witam zna ktoś nowy pakiet paczki blazingpack.pl?
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi