Impression 139 Opublikowano 29 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2018 (edytowane) Witam, Mam na sprzedaż konto Minecraft premium, cena to 20 zł przelewem, lub 25 zł PSC. W przypadku płatności PaySafeCard, należy zgłosić się do @JanekJaran, on za kod PSC wpłaci pieniądze na moje konto w banku. Konto oddaję na własność, jest możliwość zmiany nicku, hasła, pytań pomocniczych, emaila, wszystkiego (z wyjątkiem daty urodzenia, ale to szczegół). W przypadku problemów z kontem, jetem do dyspozycji codziennie, zazwyczaj na odpowiedź nie będziesz czekał dłużej niż 9 godzin. Zachęcam do kontaktu w PW, lub na Discordzie: Impression#4807 Poprawiam formatowanie fragmentu z discordtagiem //xVenWendrom, coś ty zrobił, to było celowe! Przywróć //Impression [ @xVendrome ] edit: Dogadałem się z dendromem, zostanie jak jest Edytowane 29 marca 2018 przez Impression JanekJaran 1 Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/26414-minecraft-premium-za-20-z%C5%82/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi