TakiJakTy 140 Opublikowano 25 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2018 Ten moderator dał mi ostrzeżenie za to że chciałem pomóc. Napisałem w jednym z zleceń że zapraszam na PW. Jednak @xVendrome dał mi ostrzeżenie w za to że tak napisałem. Chcę aby @xVendrome usunął mi te ostrzeżenie bo było one nie zgodne z regulaminem. Ten post który napisałem miał na celu pomóc temu użytkownikowi ale na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miglowy 7 Opublikowano 25 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2018 (edytowane) Jeżeli chcesz pomagać, to: Piszesz w danym temacie na TEMAT, Piszesz od razu do autora tematu na PW, a nie zaśmiecasz forum zbędnymi postami "zapraszam na pw" Według regulaminu §2.2.2 pisanie postów nie wnoszących nic do tematu administrator nadał ostrzeżenie prawidłowo, ponieważ twój post nic nie wnosił do tematu. //Poprawiono formatowanie ~ JanekJaran Edytowane 25 marca 2018 przez JanekJaran Poprawiono formatowanie xVendrome, sfuty i JanekJaran 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakiJakTy 140 Opublikowano 25 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 marca 2018 Pogodzę się z ostrzeżeniem jak @bvcz zamknie ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanekJaran 101 Opublikowano 25 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2018 Informowanie o pomocy w prywatnych wiadomościach moim zdaniem powinno traktować się jako spam. Jest to bardzo egoistyczne podejście. Załóżmy, że za 6 miesięcy ktoś będzie szukał podobnego skryptu, jednak znajdzie tylko wiadomość z zaproszeniem do do kontaktu prywatną wiadomością. Dodatkowo takie "zaproszenie" nie jest z obwiązaniem, że pomożesz, ale za to dostajesz darmowego posta do licznika. Moim zdaniem ostrzeżenie jest słuszne. xVendrome 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewald Opublikowano 25 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2018 Ostrzeżenie nadane słusznie, albo pomagasz w prywatnej wiadomości bez wstawiania posta informującego o napisaniu wiadomości, albo w temacie. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanekJaran 101 Opublikowano 25 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2018 Ten temat został zamknięty. szymuś i heyn 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi