ignanmagus 1 Opublikowano 24 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2018 (edytowane) Potrzebuję skryptu który umożliwi mi zrobienie czegoś takiego jak np: Gracz nie ma op i chcę by była komenda /blok dzięki której wykona się komenda "//cyl 1 5" I proszę o pomoc. "niema" -> "nie ma" //xVen Edytowane 24 marca 2018 przez xVendrome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Impression 139 Opublikowano 24 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2018 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ignanmagus 1 Opublikowano 24 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 marca 2018 2 minuty temu, Invi napisał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! już robiłem tym sposobem lecz konsola wysłała mi błąd że nie może tego wykonać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Impression 139 Opublikowano 24 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2018 1 minutę temu, ignanmagus napisał: już robiłem tym sposobem lecz konsola wysłała mi błąd że nie może tego wykonać Podaj treść błędu, nie jestem jasnowidzem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ignanmagus 1 Opublikowano 24 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 marca 2018 For parameter 'player': Caller is not a player Usage: //cyl <block> <radius>[,<radius>] [height] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ShroN 112 Opublikowano 24 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2018 spróbuj run player command "komenda" as op Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ignanmagus 1
Potrzebuję skryptu który umożliwi mi zrobienie czegoś takiego jak np:
Gracz nie ma op i chcę by była komenda /blok dzięki której wykona się komenda "//cyl 1 5" I proszę o pomoc.
"niema" -> "nie ma" //xVen
Edytowane przez xVendromeOdnośnik do komentarza
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi