MateoxPL 6 Opublikowano 21 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2018 Witam mam pytanie jak zrobić gui gdy liczba graczy online wynosi 27 i gdy jest ich ponad 27 można przejść na 2 stronę gui z listą graczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymiTV 13 Opublikowano 21 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2018 Chodzi ci jak o komendę /online i wyświetla sie GUI ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MateoxPL 6 Opublikowano 21 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 marca 2018 @SzymiTV mam taką część skryptu command /targ [<text>]: aliases: /rynek, /bazar, /olx, /olx24, /tabilcapl, /tablica.pl, /otomoto, /allegro, /jarmark, /sprzedam, /kupie, /wymienie, /ebay, /amazon, /nike, /adidas, /puma, /rebook, /corsair, /sprzedamopla, /targi, /acer, /isus, /asus, /msi trigger: set {_temp} to 0 open chest with 4 rows named "Targi Graczy:" to player wait 3 tick loop all players: if loop-player have permission "xchest.elite": if (size of {targ.itemy.%loop-player%::*}) > 0: set player's current inventory's slot {_temp} to {@TargItemWeteranILegenda} of unbreaking 10 named "&aSklep: &6&l%loop-player%" with lore "&8Wystawione:&7 %size of {targ.itemy.%loop-value%::*}%/27" add 1 to {_temp} if {_temp} = 27: set player's current inventory's slot 35 to arrow named "&cNastepna strona" i chcę gdy tych targów jest 27 to aby na 35 slocie tworzyła się strzała z nazwą "Następna strona" i po kliknięciu pokazują się 2 strona gui graczy z targami Pozdrawiam Neeviq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ProX3Q 23 Opublikowano 23 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2018 Tutaj masz to dość fajnie wyjaśnione, musisz tylko nie kopiować tego co od topki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MateoxPL 6
Witam
mam pytanie
jak zrobić gui gdy liczba graczy online wynosi 27 i gdy jest ich ponad 27 można przejść na 2 stronę gui z listą graczy?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi