Szybki_Johny 2 Opublikowano 16 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2018 Wie ktoś jak zapisać zmienną do MySQL?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Komar 4 Opublikowano 17 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 marca 2018 Witam, W pliku konfiguracyjnym jest taka opcja lecz zmienne muszą się zaczynać tak jak sobie ustawiasz, musisz ogarnąć ten config i dasz radę. Mam w zamiarze zrobić taki poradnik do Skripta tylko mało osób jest nim zainteresowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Queito 104 Opublikowano 17 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 marca 2018 W dniu 16.03.2018 o 16:57, Szybki_Johny napisał: Wie ktoś jak zapisać zmienną do MySQL?? 1. Przez SkQuery, Poradnik by @boleknowak 2. Przez config, Poradnik by @Zasepamen 35 minut temu, Komar napisał: Witam, W pliku konfiguracyjnym jest taka opcja lecz zmienne muszą się zaczynać tak jak sobie ustawiasz, musisz ogarnąć ten config i dasz radę. Mam w zamiarze zrobić taki poradnik do Skripta tylko mało osób jest nim zainteresowany. Skąd to możesz wiedzieć skoro jesteś nowy na forum <?> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Komar 4 Opublikowano 18 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2018 To że jestem nowy na forum, to nie znaczy że ze skryptem nie mam do czynienia już od 2 lat To też nie znaczy że nie umiem pisać skryptów, bo pisałem projekty po 20 tysięcy linijek na działanie całych trybów (BedWars, SkyBlock itp.) Na forum pytam o trudne przypadki które nie umiem ogarnąć, bo wszystko robię sam i sam dowiaduję się jak to działa, w ostateczności kontaktuje się ze Skriptem, aby dodali do mojego hosta jakąś opcję, którą potrzebuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Szybki_Johny 2
Wie ktoś jak zapisać zmienną do MySQL??
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi