Zamierzam zrobić serwer pvp z brońmi (nie będzie modów, tylko plugin crackshot). Chcę zrobić również, żeby było kilka mapek (spawn i 4 dodatkowe mapki do walki). Szukam pluginu lub skryptu, który by co godzinę zmieniał mapkę (tą do walki), Wyglądało by to tak, że jak gracz wejdzie na serwer, wybierze broń to zostaje teleportowany na mapkę służacą do walki. Tych mapek byłoby kilka i zmieniałyby się co godzinę (spawn by się nie zmieniał). Jeśli ktoś ma podobny skrypt lub mógłby napisać prosiłbym o podanie linka. Z góry dziękuje za pomoc .
PS. Przydałby mi się jeszcze prosty skrypt na zablokowanie wypadania itemów z gracza po dednięciu. Chodzi o to, że jak gracz zostanie zabity lub sam się zabije to wszystkie jego itemy, które posiadał w ekwipunku zostaną usunięte.
Pytanie
kubakot 2
Zamierzam zrobić serwer pvp z brońmi (nie będzie modów, tylko plugin crackshot). Chcę zrobić również, żeby było kilka mapek (spawn i 4 dodatkowe mapki do walki). Szukam pluginu lub skryptu, który by co godzinę zmieniał mapkę (tą do walki), Wyglądało by to tak, że jak gracz wejdzie na serwer, wybierze broń to zostaje teleportowany na mapkę służacą do walki. Tych mapek byłoby kilka i zmieniałyby się co godzinę (spawn by się nie zmieniał). Jeśli ktoś ma podobny skrypt lub mógłby napisać prosiłbym o podanie linka. Z góry dziękuje za pomoc
.
PS. Przydałby mi się jeszcze prosty skrypt na zablokowanie wypadania itemów z gracza po dednięciu. Chodzi o to, że jak gracz zostanie zabity lub sam się zabije to wszystkie jego itemy, które posiadał w ekwipunku zostaną usunięte.
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi