Skriptu 0 Opublikowano 11 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2018 (edytowane) Cześć mam oto nowy skrypt a co to za skrypt? skrypt na konkursy! np. piszesz /konkurs i jest kod do losowania nie umiałem tego zautomatyzować ale kazdy gracz moze wpisac /konkurs i ma kod do przepisywania wiem dużo jest takich skryptów ale to skrypt z mojego serwera i myslalem ze komuś sie to przyda temu komu nie wchodzi nauczanie skriptPastebin: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! //Plagiat,oryginał jest tutaj: ~ JanekJaran Edytowane 14 marca 2018 przez JanekJaran Plagiat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerpson 533 Opublikowano 11 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2018 To nie plugin. 3/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skriptu 0 Opublikowano 11 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 marca 2018 @HotAngel2K17 jest napisane że to skrypt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerpson 533 Opublikowano 11 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2018 W kodzie skryptu pisze inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxTrollPLxx 15 Opublikowano 13 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2018 3/10 Mogłbyś dodać że co 60 sek można uzyć /konkurs Pozdrawiam Zielono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerpson 533 Opublikowano 13 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2018 Ocena 0.10 Skrypt nie bedzie dzialac, sa bledy Nie tesowales noobku tego skryptu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIPEQ 85 Opublikowano 13 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2018 -1 za nie przetestowanie skriptu -1 za plagiat -1 za ortografie -1 za nieestetyczne przedstawienie owego skriptu -1 za podszywanie się pod autora skryptuKońcowa ocena: 5/10 PS. Czemu tu pisze plugin? jak to skript? broadcast "&8» &c&lPlugin by Starplacek Zapomniales dodac na koncu " nawet xdddd Jak juz to broadcast "&8» &c&lPlugin by Starplacek" -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pozdrawiam ~Wiktor G. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanekJaran 101 Opublikowano 14 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2018 Ten temat został uznany za plagiat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi