Eryk1983S 3 Opublikowano 3 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2018 Witam serdecznie wszystkich Użytkowników Co prawda znam to forum już od jakiegoś czasu, ale nie dane mi było wkręcić się na dłużej. Moje przygody z serwerami MC opierały się dotychczas na pluginach, zarówno tych wymagających jedynie konfiguracji, jak i takich, które pozwalają na więcej kreatywności, np. tworzenie własnych komend. Nigdy dotychczas nie miałem potrzeby zmieniać mechaniki Minecrafta, więc obok Skripta przechodziłem bokiem. Jednak ktoś kiedyś na którymś forum napisał, że prędzej czy później przychodzi taki dzień, w którym pluginy przestaną wystarczać i zechce się sięgnąć po Skripta. Kto wie, może dla mnie to jest ten dzień... Jako początkujący wierzę, że znajdę u Was wsparcie, które pozwoli mi nauczyć się nowych rzeczy. Zamiast ryby proszę o wędkę, więc zamiast zleceń będę raczej stawiał pytania, jak co zrobić. Skripta pobrałem stąd: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Konsola również twierdzi, że nowsza wersja nie istnieje. Jeżeli jednak ktoś z Was doświadczonych sugerowałby inną wersję programu, jestem otwarty na Wasze opinie. Obejrzałem też już instrukcję Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!, a także Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!, gdyż pierwszy z linków ostrzegał, że dotyczy starszej wersji. Jeżeli posiadacie jakieś inne źródła według Was godne polecenia, chętnie zajrzę i tam. Z góry dziękuję za wszelką pomoc. A tymczasem rozgoszczę się u Was z moim pierwszym pytaniem we właściwym dziale. Pozdrawiam Eryk TakiJakTy i LloydPL 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonekSkarpeta 12 Opublikowano 8 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2018 Cześć! Widzę że rozwinąłeś swoją wypowiedź. Jak chcesz możemy razem pisać sk Pomógł bym tobie uczyć się różnych rzeczy oraz sam bym cię też czegoś nauczył Mój Discord: Donequu_;p#4690 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk1983S 3 Opublikowano 8 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 marca 2018 Hej Dzięki za propozycję. Wymiana doświadczeń zawsze się przyda. Co prawda jeszcze nie bardzo mam się czym dzielić, ale pierwsze kroki bez zaliczenia gleby już postawiłem. Takie malutkie Z tego, co widzę w Twoim temacie, próbowałeś działać z komendami. Tę część Skripta akurat zamierzam pominąć, bo już obcykałem inny plugin, ale Skript skusił mnie możliwością ingerowania w mechanikę Minecrafta i w tym dziale chciałbym się podszkolić. Na Discordzie bywam rzadko, ale pomyślimy o jakiejś formie kontaktu. Póki co, odezwę się w PW, ale to już nie dziś. Pozdrawiam serdecznie DonekSkarpeta 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakiJakTy 140 Opublikowano 20 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 marca 2018 Az milo mi sie zrobilo, na forum jedu duzo poradnikow o skriptcie. W koncu to forum skript.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi