Marianf 0 Opublikowano 3 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2018 Witam mam problem posiadam funnyguilds-4.1.1 i jak zakładam gildie gildi nie ma w top 15 za pomoc dają najlepsza odpowiedż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kerpson 550 Opublikowano 3 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2018 Masz zapewne w config.yml cos takiego jak Od ilu osob ma sie zaliczac top 15: Czyli np. jak sa 3osoby to zaliczacie sie do topki, wyslij config to ci to znajde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marianf 0 Opublikowano 3 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 marca 2018 (edytowane) Witam mam problem z funnyguild a problem polega natym ze jak gracz zalorzy gildie to na tab liscie nie pokazuje gildii ale top pvp pokazuje tylko nie pokazuje top gildii i to jest plugin na wersje 1.8.8 i silnik jest 1.8.8 https://code.skript.pl/Dioj9f5H/ i ktos wie cos ? Edytowane 3 marca 2018 przez Ixidi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kerpson 550 Opublikowano 3 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2018 (edytowane) 42linijka w tym co mi wyslales. Musi byc minumum 3graczy aby gildie zaliczala sie do topki zmien ta liczbe na 1 wiec jak bedziesz sam w gildii to ona sie bedzie zaliczac Edytowane 3 marca 2018 przez HotAngel2K17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marianf 0 Opublikowano 3 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 marca 2018 zmieniałem i mam teraz błąd nie mg zadnej komendy pisze Ta komenda jest wylaczona! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kerpson 550 Opublikowano 3 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2018 to ty cos zle zrobiles Marianf 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marianf 0 Opublikowano 3 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 marca 2018 ok dzięki działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Marianf 0
Witam mam problem posiadam funnyguilds-4.1.1 i jak zakładam gildie gildi nie ma w top 15
za pomoc dają najlepsza odpowiedż
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi