Skocz do zawartości

Zespół serwera minecraft!

fabko
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nazwa i opis projektu/serwera: Ciężko określić jaki to będzie projekt, bo będę chciał zrobić burzę mózgów z zespołem.

Oczekuję: Wszystko opisane niżej, ale przede wszystkim umiejętności oraz ogólnego ogarnięcia.

Oferuję: 

• Forum na silniku IPS wraz z licencją,
  • Ranga na tym forum,
  • % z dochodów serwera,
  • Domena oraz hosting,
  • Profesjonalny ItemShop na serwerze,
  • $$$ do portfela w sklepie, jeżeli członek zespołu będzie tego chciał,
  • Świetny klimat na tsie czy discordzie B)
  • Oraz wiele więcej, informacje -> pw

O mnie:

Witam,

jestem Fabian i mam 18 lat. Długo siedzę już w sourcemodzie (piszę pluginy na zamówienie i składam paczki dla ludzi), więc postanowiłem, że wejdę w jeszcze jakiś projekt. Padło na minecrafta, z racji, że już kiedyś, kilka lat temu próbowałem... teraz to wróciło, chcę stworzyć fajny serwer, który przyciągnie mnóstwo graczy. Bardzo szybko się uczę i chętnie pokonuje różne trudności, czasami jest trudno, ale nie poddaję się. 

• Kontakt:

PW na tym forum :-)

Poszukuję:

• Technika - chociaż zawsze staram się robić wszystko sam, to teraz chętnie zacznę z kimś współpracować, najlepiej jakby osoba umiała więcej ode mnie, ponieważ zawsze dobrze jest się kogoś mądrego o coś podpytać, osoba ta będzie jednocześnie administratorem serwera oraz moim wspólnikiem,
  • Administratorów - na samym początku osoby te odpowiadać będą za zbieranie pomysłów, kontakt z nami, może jakąś inną pomoc(?)
  • YT`berów - pomysły, informacje o tym, co widzieli na innych serwerach, co może spodobać się graczom, co najchętniej oglądają na ich kanale. Dodatkowo: reklamy serwera w fazie testów, informacje o starcie, informacje o tym co aktualnie robimy, dużego zaangażowania w projekt.
  • Budowniczych - osoby kreatywne, z dużą liczbą pomysłów,
  • Grafik - wykonywanie bannerów etc.
  • oraz innych członków zespołu!

To co napisałem wyżej to zupełne minimum, fajnie, jakby zgłaszały się osoby, które potrafią coś więcej. Stwórzmy coś fajnego!

Więcej informacji na PW, proszę pisać tutaj w miarę fajne zgłoszenia, nie opisujcie się w dwóch zdaniach, bo to zdecydowanie za mało!

• Nieaktywny zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...