fabko 0 Opublikowano 2 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2018 Nazwa i opis projektu/serwera: Ciężko określić jaki to będzie projekt, bo będę chciał zrobić burzę mózgów z zespołem. Oczekuję: Wszystko opisane niżej, ale przede wszystkim umiejętności oraz ogólnego ogarnięcia. Oferuję: Forum na silniku IPS wraz z licencją, Ranga na tym forum, % z dochodów serwera, Domena oraz hosting, Profesjonalny ItemShop na serwerze, $$$ do portfela w sklepie, jeżeli członek zespołu będzie tego chciał, Świetny klimat na tsie czy discordzie B) Oraz wiele więcej, informacje -> pw O mnie: Witam, jestem Fabian i mam 18 lat. Długo siedzę już w sourcemodzie (piszę pluginy na zamówienie i składam paczki dla ludzi), więc postanowiłem, że wejdę w jeszcze jakiś projekt. Padło na minecrafta, z racji, że już kiedyś, kilka lat temu próbowałem... teraz to wróciło, chcę stworzyć fajny serwer, który przyciągnie mnóstwo graczy. Bardzo szybko się uczę i chętnie pokonuje różne trudności, czasami jest trudno, ale nie poddaję się. Kontakt: PW na tym forum :-) Poszukuję: Technika - chociaż zawsze staram się robić wszystko sam, to teraz chętnie zacznę z kimś współpracować, najlepiej jakby osoba umiała więcej ode mnie, ponieważ zawsze dobrze jest się kogoś mądrego o coś podpytać, osoba ta będzie jednocześnie administratorem serwera oraz moim wspólnikiem, Administratorów - na samym początku osoby te odpowiadać będą za zbieranie pomysłów, kontakt z nami, może jakąś inną pomoc(?) YT`berów - pomysły, informacje o tym, co widzieli na innych serwerach, co może spodobać się graczom, co najchętniej oglądają na ich kanale. Dodatkowo: reklamy serwera w fazie testów, informacje o starcie, informacje o tym co aktualnie robimy, dużego zaangażowania w projekt. Budowniczych - osoby kreatywne, z dużą liczbą pomysłów, Grafik - wykonywanie bannerów etc. oraz innych członków zespołu! To co napisałem wyżej to zupełne minimum, fajnie, jakby zgłaszały się osoby, które potrafią coś więcej. Stwórzmy coś fajnego! Więcej informacji na PW, proszę pisać tutaj w miarę fajne zgłoszenia, nie opisujcie się w dwóch zdaniach, bo to zdecydowanie za mało! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Of3k 278 Opublikowano 3 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2018 Administratorów - na samym początku osoby te odpowiadać będą za zbieranie pomysłów, kontakt z nami, może jakąś inną pomoc(?) Po|^sh¢apti√=#3819 - na okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 3 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2018 IPS legal? Nie przypadkiem nulled? Może jakieś potwierdzenie posiadania licencji? jaku49 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi