Kkiomen 0 Opublikowano 23 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2014 Witam. Chce stworzyć dwa skrypty na drop oraz na drop2x i mam pytanie chciałem aby jak wpisze/drop to robiło się tak:- Wyłącza skrypt A- Włącza skrypt B- Pisze Komunikat /drop2x:- Wyłącza skrypt B- Włącza skrypt A- Pisze Komunikat Proszę o pomoc!!Ps. Jeżeli temat wrzuciłem do złego działu prosze o przeniesienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sebafudi 122 Opublikowano 23 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2014 Command /drop: -teigger: --execute console command "Sk disable skrypta" --execute console command "Sk enable Skryptb" --send "włączone skryptb, wyłączono skrypta" Tam gdzie - dajesz tab I robisz tak samo tylko z innymi skryptami. Pamiętaj o uprawnieniach 《☆》Wysłane z SGS4 przy użyciu tapatalk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sebafudi 122 Opublikowano 23 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2014 Przenoszę z skrypty/pytania do skript/pytania i problemy 《☆》Wysłane z SGS4 przy użyciu tapatalk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Xayanix 51 Opublikowano 24 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2014 (edytowane) Command /drop: -teigger: --execute console command "Sk disable skrypta" --execute console command "Sk enable Skryptb" --send "włączone skryptb, wyłączono skrypta" Tam gdzie - dajesz tab I robisz tak samo tylko z innymi skryptami. Pamiętaj o uprawnieniach 《☆》Wysłane z SGS4 przy użyciu tapatalk.command /drop [<text>]: trigger: if argument isn't set: send "&7/drop A&f - wlacza skrypt A, wylacza B" send "&7/drop A&f - wlacza skrypt B, wylacza A" if argument is "a": execute console command "/sk disable skryptb" send "Wylaczono skrypt B" execute console command "/sk enable skrypta" send "Wlaczono skrypt A" if argument is "b": execute console command "/sk disable skrypta" send "Wylaczono skrypt A" execute console command "/sk enable skryptB" send "Wlaczono skrypt B" -.- Edytowane 24 sierpnia 2014 przez Xayanix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mr. Edgarsz 164 Opublikowano 24 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2014 A nie prościej?command /drop: trigger: if {drop.status} is false: execute console command "/sk disable skrypta" execute console command "/sk enable skryptb" send "&cWylaczono &6skrypta&c oraz wlaczono &6skryptb" set {drop.status} to true if {drop.status} is true: execute console command "/sk disable skryptb" execute console command "/sk enable skrypta" send "&cWylaczono &6skryptb&c oraz wlaczono &6skrypta" set {drop.status} to false Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kkiomen 0
Witam. Chce stworzyć dwa skrypty na drop oraz na drop2x i mam pytanie chciałem aby jak wpisze
/drop to robiło się tak:
- Wyłącza skrypt A
- Włącza skrypt B
- Pisze Komunikat
/drop2x:
- Wyłącza skrypt B
- Włącza skrypt A
- Pisze Komunikat
Proszę o pomoc!!
Ps. Jeżeli temat wrzuciłem do złego działu prosze o przeniesienie
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi