igoracy 0 Opublikowano 19 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2018 Siema, napisze mi ktos skrypt ktory bedzie spamil danemy graczowi gui? korzystam z pluginu chestcommands. Glownie chodzi mi o to zeby gracz nie mogl zamknac tego gui przy sprawdzaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xNeleQx 16 Opublikowano 19 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2018 mozna to zrobic jak chcesz to pisz mozesz jeszcze kupic odemnie core skryptow (PCore) Mati17102 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HeezQ 229 Opublikowano 26 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2018 Zrobiłem command /grif [<player>]: trigger: if arg-1 is set: open chest with 6 rows named "&6Sprawdzanie" to arg-1 wait 1 tick run player command "grif %arg-1%" as op command /stopgrif [<player>]: trigger: if arg-1 is set: kick arg-1 due to "&cWyrzucony: &6&lAnty-Grif wyłączony! &a&l&oWejdź ponownie!" wpisz /grif (nick), aby zrobić komuś grifa, a jeżeli chcesz przestać, to musi on zostać wyrzucony, np. komendą /stopgrif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
igoracy 0
Siema, napisze mi ktos skrypt ktory bedzie spamil danemy graczowi gui? korzystam z pluginu chestcommands. Glownie chodzi mi o to zeby gracz nie mogl zamknac tego gui przy sprawdzaniu
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi