Bahbros 11 Opublikowano 17 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2018 Mam prośbę zrobił by mi ktoś skrypt na płynne przełączanie się między 2 a 3 po wykonaniu danej czynności (kliknięcie lewego przycisku myszy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helczyk 305 Opublikowano 17 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2018 W jakim języku? W czym?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MagiaToMagia 0 Opublikowano 17 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2018 Mógł byś jaśniej to wytłumaczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bahbros 11 Opublikowano 17 lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2018 (edytowane) @Nioo Obojętnie w jakim, może ahk jakieś? @MagiaToMagia Może wytłumaczę na Mc W 1 slocie masz jabłko w 2 slocie masz drewno Gdy trzymasz to jabłko i jak klikniesz lewy przycisk myszy przełącza się na slot 2 i później tak wkoło. Lepiej? Edytowane 17 lutego 2018 przez Bahbros Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helczyk 305 Opublikowano 17 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2018 Czyli chodzi o Minecrafta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bahbros 11 Opublikowano 17 lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2018 @Nioo Wytłumaczone na podstawie minecraft. A potrzebuję tego do Fortnite Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Ewald Opublikowano 19 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2018 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Bahbros 11
Mam prośbę zrobił by mi ktoś skrypt na płynne przełączanie się między 2 a 3 po wykonaniu danej czynności (kliknięcie lewego przycisku myszy)
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi