Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć i czołem dzisiaj chciałbym wam przedstawić moja ofertę sprzedaży kont Minecraft Premium!

Wymianę przeprowadzam na TeamSpeak3, Discord badz Skype... Odpowiednio dostosowywuje się do klienta!

Skąd je mam? : Mam pewne wiarygodne i w 100% legalne źródło!

Koszt oraz formy płatności :

- PayPal = 20 złotych.

- PaySafeCard = 40 złotych.

Dodatkowe informacje :

Po zakupie... Konto musi przejść proces migracji? Jest to bardzo łatwe i trwa to nie dłużej niż 5 minut. Po migracji konto zostanie przydzielone do twojego maila... A hasło będzie takie jakie wysłałem ci na E-mail... Potem możesz oczywiście zmienić Skina, Nick, Hasło. Oraz odpowiednio je zabezpieczyć dodatkowymi pytaniami.

KONTO JEST NA ZAWSZE!!

Jak wyglada wymiana? :

Podajesz mi swój adres e-mail na które zostaną wysłane dane do konta oraz sposób przeniesienia takowego.

Przed wysłaniem danych musisz zapłacić... Dane zostaną wysłane w ciągu 5/10 minut od zaksięgowania wpłaty na PayPal lub podania kodu PaySafeCard.

K O N T A K T 

E-mail : [email protected] (W ciągu 1 dnia)

E-mail : [email protected] (W ciągu 1 dnia)

TeamSpeak3 : SkyMagic.pl [Dopisz do nicku /Premka] (Codziennie od 9:00 do 20:00)

Prywatna wiadomość na forum (Odpisuje w ciągu dwóch dni)

Edytowane przez Quintalinio
https://skript.pl/temat/25352-minecraft-premium-pe%C5%82ny-dost%C4%99p/

XD, jak na zagranicznych stronach takie konta można kupić za 1$, a ty chcesz sprzedawać za 20-40zł. Ładnie się te polaki bawią. Nie polecam, lepiej kupić z zagranicznych stron takie samo konto, a następnie je migrować.

https://skript.pl/temat/25352-minecraft-premium-pe%C5%82ny-dost%C4%99p/#findComment-168086

• Szifter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...