PiorunProGamer 0 Opublikowano 11 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2018 (edytowane) Czesc. Mam pytanko. Napisalem sobie taki skrypcik na napis na srodku ekranu po wejsciu na serwer, ale coz zle zrobilem... Moge prosic o wasza pomoc? Bede wdzieczny Kodzik: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 11 lutego 2018 przez PiorunProGamer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość ZiemniaQ Opublikowano 11 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2018 (edytowane) on join: send player title "&5&lFajne&6&IP&2&lserwera" with subtitle "&4&4%player%" for 10 seconds Edytowane 12 lutego 2018 przez ZiemniaQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ever 20 Opublikowano 11 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2018 Masz dodatek skRayFall? PiorunProGamer 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PiorunProGamer 0 Opublikowano 11 lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2018 Tak mam dodatek skRayFall @LuckyPotato tylko ze jak dodam ten kod to mam taki blad: [01:13:43 INFO]: [Skript] Reloading onjoin.sk... [01:13:43 ERROR]: 'player title "&5&lFajne&6&IP&2&lserwera" with subtitle "&4&4%player%" for 10 seconds' is not a text (onjoin.sk, line 3: send player title "&5&lFajne&6&IP&2&lserwera" with subtitle "&4&4%player%" for 10 seconds') [01:13:43 INFO]: [Skript] Encountered 1 error while reloading onjoin.sk! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ever 20 Opublikowano 12 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2018 Masz zla wersje skrayfall. Zapis @LuckyPotato jedt dobry. Polecam zmienic wersje skrayfall PiorunProGamer 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PiorunProGamer 0 Opublikowano 12 lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2018 Dobra dzięki. Do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 717 Opublikowano 12 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2018 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
PiorunProGamer 0
Czesc. Mam pytanko. Napisalem sobie taki skrypcik na napis na srodku ekranu po wejsciu na serwer, ale coz zle zrobilem... Moge prosic o wasza pomoc? Bede wdzieczny
Kodzik: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Edytowane przez PiorunProGamerOdnośnik do komentarza
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi