ByczekTV 95 Opublikowano 5 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2018 Cześć! Ja mam pytanie. Bo zadziałał mi jakiś zwykły sidebar w evencie every 10 seconds. A teraz pytanie czy da się zrobić sidebar w evencie "on join"? Bo po loopowaniu to nie wiem jak zrobic sidebar korzystając z FunnySkAddon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VIPEQ 85 Opublikowano 6 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2018 moze tak? on join: (tab)loop all players: (tab)(tab)wait 2 ticks (tab)(tab)display board named "nazwa" to the loop-player (tab)(tab)make score "1" in board of the loop-player to 2 (tab)(tab)make score "2" in board of the loop-player to 1 (tab)(tab)move board of the loop-player to sidebar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ByczekTV 95 Opublikowano 6 lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2018 Nie chodzi o to. Korzystam z dodatku funnyakaddon więc nie mogę loopowac ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ByczekTV 95
Cześć! Ja mam pytanie.
Bo zadziałał mi jakiś zwykły sidebar w evencie every 10 seconds.
A teraz pytanie czy da się zrobić sidebar w evencie "on join"?
Bo po loopowaniu to nie wiem jak zrobic sidebar korzystając z FunnySkAddon
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi