Pomógł by mi ktoś ze skryptem? Mam problem z podnoszeniem tych itemów. Chcę żeby na przykład z jednego expowiska z mobów dropiły diamentowe bloki które dają tam jakiś itemek ale jest taki problem że nie potrafie nazwać tego w skrypcie bo jak zrobię tak
on pick up of diamond block named "exp3":
wait a tick
remove 1 of diamond block named "exp3" from player's inventory
chance of 25%:
add 1 diamond helmet to player's inventory
stop
add 1 diamond helmet to player's inventory
broadcast "&6Gracz %player% znalazl &6&l&oLEGENDARNY &6przedmiot!"
to wyskakuje mi błąd.
Wiem nie umiem tego wytłumaczyć ;p Prościej by było jakbym powiedział w sumie że chce żeby z danego moba np Zombie LVL1 dropił diamentowy blok nazwany jakoś tam który po podniesieniu znika ale daje item graczowi do EQ, tak samo z innymi mobami że dropi diamentowy blok nazwany jakoś tam i daje też jakiś tam item Ogólnie z każdego expowiska z mobów dropi diamond block i na np expowisku pierwszym z niesa dropi np Stone z drugiego Cobblestone itd
Pytanie
Kubusieqqq 0
Pomógł by mi ktoś ze skryptem? Mam problem z podnoszeniem tych itemów. Chcę żeby na przykład z jednego expowiska z mobów dropiły diamentowe bloki które dają tam jakiś itemek ale jest taki problem że nie potrafie nazwać tego w skrypcie bo jak zrobię tak
on pick up of diamond block named "exp3": wait a tick remove 1 of diamond block named "exp3" from player's inventory chance of 25%: add 1 diamond helmet to player's inventory stop add 1 diamond helmet to player's inventory broadcast "&6Gracz %player% znalazl &6&l&oLEGENDARNY &6przedmiot!"
to wyskakuje mi błąd.
Edytowane przez KubusieqqqWiem nie umiem tego wytłumaczyć ;p Prościej by było jakbym powiedział w sumie że chce żeby z danego moba np Zombie LVL1 dropił diamentowy blok nazwany jakoś tam który po podniesieniu znika ale daje item graczowi do EQ, tak samo z innymi mobami że dropi diamentowy blok nazwany jakoś tam i daje też jakiś tam item Ogólnie z każdego expowiska z mobów dropi diamond block i na np expowisku pierwszym z niesa dropi np Stone z drugiego Cobblestone itd
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi