xavezz 5 Opublikowano 4 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2018 (edytowane) Szukam Technika na serwer minecraft (tryb: Hardcore , wersja: 1.8.X) Dokładniej szukam osoby która pomogła by mi z ogarnieciem pluginów na serwerze , skonfigurowaniem ich itp Co do Wynagrodzenia możemy sie dogadac Edytowane 6 lutego 2018 przez Ixidi Za mało informacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 691 Opublikowano 4 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2018 Może jakieś info o serwerze, czego wymagasz, co ty dasz od siebie. Napisz to tutaj a nie wołaj ludzi na pv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavezz 5 Opublikowano 4 lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2018 (edytowane) Edit Up Edytowane 4 lutego 2018 przez xavezz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrejzolekPRO 599 Opublikowano 4 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2018 (edytowane) Podaj cene, a wtedy ktoś się znajdzie. Edytowane 4 lutego 2018 przez KrejzolekPRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpawelytt 1 Opublikowano 5 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2018 @Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! mogę pomóc jak chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#14955 0 Opublikowano 9 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2018 Jestem chętny jak coś pisz @xavezz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memeq 1 Opublikowano 18 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2018 Jestem chętny jakie ip serwera ? za FREE moge pisac skrypty i czasem moge napisac pluginy (mogl bym tez wgrac skrypt na BlazingPack ale on bedzie z neta ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teddy 1 Opublikowano 18 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2018 Nie polecam szukac pomocy technicznej na skript.pl, nie znajdziesz nikogo dobrego, zamiast bawic sie w pseudo technikow kup sobie autorski core lub paczke pluginow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmuradeveloper 2 Opublikowano 27 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi