Skocz do zawartości
  • 0

Problem MyBB

Kajfi

Pytanie

Cześć nie dawno zrobiłem forum na cba.pl i wgralem sobie styl MyBB by X3nO i mam taki problem: z boku jest okienko z Testowy Box I Testowa Tresc,a ja chce zmienić tą wiadomość, jesli by ktos to sprawdzil na swoim "testowym" forum to byl bym bardzo wdzieczny. Link do stylu Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! i to okno tak wygląda: (link do screena) Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! 

i inne tło forum mam dlatego bo sobie zmieniłem :3

:/

Two hours later

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Klikasz prawym klawiszem myszki na okienko [testowy box] następnie wybierasz opcje zbadaj element.

Pojawi ci się okienko w którym będziesz miał linijkę zaznaczoną szarym kolorem. Jest to linijka odpowiedzialna za te okienko [testowy box]

Następnie wchodzisz to pliku z .xml otwierasz go za pomocą np. notepadd ++ wciskasz skrót klawiszowy CTRL+F wpisujesz tam "testowy box" i zmieniasz tekst na co chcesz.

Następnie musisz ponownie zaimportować styl na swoje forum.

• 0

Dobra problem rozwiązany @DreaMPL zrobiłem to inaczej niz ty .. @Ixidi Do zamknięcia

@Ixidi jednak nie zamykaj bo nie dziala bo jak edytuje to i jeszcze raz wejde na moje forum to znow jest Testowy Box .. ;-;

11 godzin temu, DreaMPL napisał:

Klikasz prawym klawiszem myszki na okienko [testowy box] następnie wybierasz opcje zbadaj element.

Pojawi ci się okienko w którym będziesz miał linijkę zaznaczoną szarym kolorem. Jest to linijka odpowiedzialna za te okienko [testowy box]

Następnie wchodzisz to pliku z .xml otwierasz go za pomocą np. notepadd ++ wciskasz skrót klawiszowy CTRL+F wpisujesz tam "testowy box" i zmieniasz tekst na co chcesz.

Następnie musisz ponownie zaimportować styl na swoje forum.

możesz wytłumaczyć to bardziej? Bo mało co rozumiem

• 0

Wejdź do panelu administratora (ACP), dalej Style i Szablony, następnie po lewej wybierasz Szablony, wybierasz swój szablon, szukasz Strona główna - szablony, tam wchodzisz w Index. No i w piku index masz te testowe boxy.

A jak ci się nie zmieni po zapisaniu, to ctrl + f5

+ Znalazłem twoje forum, zapomniałeś tam u góry na zakładce zamalować xd

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...