Kamil-TSP- 0 Opublikowano 21 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2014 Siemanoo. Jeżeli jesteś programistą i chcesz wyzwanie zapraszam:=========VILLAGERSY​=========Na czym ma polegać ten skrypt? mamy 1 NPC o imieniu Górnik i po kliknięciu na niego prawym jest taka wiadomość: ===========GÓRNIK============Witaj!. Jestem tu nowy i nie wiem gdzie szukać diamentów możesz mi pomóc?zadanie:Znajdz dla górnika 10diamentów Ogólnie mówiąc skrypt dodaje nam npc u których są zadania ;)=====komendy======/npc stworz (nazwa) - /npc stworz Drwal/npc dodaj (nazwa npc) (treść zadania)-/npc dodaj Drwal witaj dałbyś radę mi pomóc?zadanie:daj drwalowi 1 deche /npc usun (nazwa npc)/npc rezadanie (usuwa stare zadanie i dodaje nowe) /npc nagroda (nazwa npc) - dodaje nagrode za wykonanie zadania/npc help - wszystkie komendy powyżej /npc list - pokazuje listę kordów i nazwy npc =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=Bardzo potrzebuję takiego skryptu może mi ktoś pomóc? Mogę nawet zapłacić ale pod 1 warunkiem że aktualizacja za free mam=-=-=-=--=-=-KTO ZA ABY ZAWIDNIAŁ TAKI SKRYPT LIKE==-=-=-=- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamil-TSP- 0 Opublikowano 21 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2014 nom i inne przydatne komendy ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dinekkk 134 Opublikowano 21 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2014 Istnieje podobny skrypt na tym forum, CustomNPC, autorstwa PDragona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tropereks 780 Opublikowano 21 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2014 Mogę to zrobić (a przynajmniej spróbować) Napisz do mnie na PW ze szczegółami. (Narazie jestem na wakacjach, ale jak wroce to zrobie) ~ tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamil-TSP- 0 Opublikowano 21 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2014 Istnieje podobny skrypt na tym forum, CustomNPC, autorstwa PDragonaKolego nie wiem ale tu są różnicę i proszę o zdjęcie 3 pkt ostrzeżeń bo nie są podjęte pod regulamin!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kamil-TSP- 0
Siemanoo. Jeżeli jesteś programistą i chcesz wyzwanie zapraszam:
=========VILLAGERSY​=========
Na czym ma polegać ten skrypt?
mamy 1 NPC o imieniu Górnik i po kliknięciu na niego prawym jest taka wiadomość:
===========GÓRNIK============
Witaj!. Jestem tu nowy i nie wiem gdzie szukać diamentów możesz mi pomóc?
zadanie:Znajdz dla górnika 10diamentów
Ogólnie mówiąc skrypt dodaje nam npc u których są zadania ;)
=====komendy======
/npc stworz (nazwa) - /npc stworz Drwal
/npc dodaj (nazwa npc) (treść zadania)-/npc dodaj Drwal witaj dałbyś radę mi pomóc?
zadanie:daj drwalowi 1 deche
/npc usun (nazwa npc)
/npc rezadanie (usuwa stare zadanie i dodaje nowe)
/npc nagroda (nazwa npc) - dodaje nagrode za wykonanie zadania
/npc help - wszystkie komendy powyżej
/npc list - pokazuje listę kordów i nazwy npc
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
Bardzo potrzebuję takiego skryptu może mi ktoś pomóc?
Mogę nawet zapłacić ale pod 1 warunkiem że aktualizacja za free mam
=-=-=-=--=-=-KTO ZA ABY ZAWIDNIAŁ TAKI SKRYPT LIKE==-=-=-=-
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi