shiworld 4 Opublikowano 21 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2014 Witam! Mam problem z efektami (particlesy).Błąd: "effect "heart" with data 1 at player is not an entity type"Pełna wersja: "on any move: | if {efekty.heart.%player%} is true:play 10 of effect "heart" with data 1 at player" Pojęcia nie mam jak to naprawić :/ W internecie widziałem podobny kod i podobno działał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Xayanix 51 Opublikowano 21 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2014 Particle sie inaczej teraz robi, niestety nie wiem jak. Play teraz od dzwiekow jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RickPlayingPL 130 Opublikowano 1 października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 spawn 10 of particle flame:1 offset by 0, 0, 0 at playerspawn 10 of particle fireworks spark:0.5 offset by 0, 0, 0 at playerspawn 10 of particle witch magic:1 offset by 0, 0, 0 at playerspawn 10 of particle instant spell:1 offset by 0, 0, 0 at playerspawn 10 of particle lava:1 offset by 0, 0, 0 at player Norbi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
shiworld 4
Witam!
Mam problem z efektami (particlesy).
Błąd: "effect "heart" with data 1 at player is not an entity type"
Pełna wersja: "on any move: | if {efekty.heart.%player%} is true:
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi