Whitets 1 Opublikowano 24 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2018 Pomocy! Potrzebuje WildSkript na 1.12 ;_; wujek gugle nie pomaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Evolve_x3 37 Opublikowano 24 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2018 Wujek google nie pomaga z prostej przyczyny - brak aktualizacji tego dodatku. ( możesz go wymienić na Umbaska, ma dużo podobnych fukncji do WildSkripta ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Whitets 1 Opublikowano 24 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2018 Będzie działać jako zamiennik do skript'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Crystal_PL 93 Opublikowano 24 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2018 2 minuty temu, Whitets napisał: Będzie działać jako zamiennik do skript'a? Nie posiada niektórych ważnych funkcji jakie posiadał WildSkript. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 knugi 759 Opublikowano 24 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2018 Wersja WildSkript 1.7 działa bardzo dobrze na wersji 1.12 (sam używam) Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! jedyne co musisz, to później w configu ustawić wszystkie wartości na false Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Whitets 1 Opublikowano 24 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2018 7 minut temu, knugi napisał: Wersja WildSkript 1.7 działa bardzo dobrze na wersji 1.12 (sam używam) Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! jedyne co musisz, to później w configu ustawić wszystkie wartości na false własnie to zrobiłem i nie działa ;p nadal jest na czerwono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 knugi 759 Opublikowano 24 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2018 Masz skype? Zadzwoń Zaraz to jakoś rozwiążemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Whitets 1 Opublikowano 25 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2018 21 godzin temu, knugi napisał: Masz skype? Zadzwoń Zaraz to jakoś rozwiążemy Nie mam skype a jak bym mial to nie mial bym mikro a jak bys mi wyslal w zip'ie folder wildskript'a i jar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 knugi 759 Opublikowano 25 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2018 Tutaj mam pliczki, sorki za pluginy takie jak skmortaz i skrayfall i skrypt, bo robiłem to dla pewnego gościa z tego forum Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Whitets 1
Pomocy! Potrzebuje WildSkript na 1.12 ;_; wujek gugle nie pomaga
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi