Wzmagam się z problem otóż chce zrobić super bronie na mój serwer lecz jest jeden mały problem efekt sie dodaje próbowałem to naprawić lecz moje chęci na nic, tu wklejam kawałek Skryptu:
on damage:
if attacker is player:
if attacker's tool is diamond sword named "&5Super Miecz":
remove strength from player
apply strength 7 to attacker for 3 seconds
stop
if attacker's tool is golden axe named "&5Tasak":
apply nausea 5 to victim for 30 seconds
stop
chciałbym by ten ,,Super Miecz,, po uderzeniu resetował siłę gracza i dawaj tyko na 3 sec a nie dodawał ( 1 hit 3 sec, 2 hit 6 sec etc.)
oraz co do tego Tasaka po uderzeniu przeciwnika dodaje mu efekt nudności na 15 sec ale jak uderzymy go 2 raz będzie już 30 sec chciałbym to ustawić to tak aby nawet po 2 hicie dawało mu 15 sec.
powie ktoś co robię nie tak? albo co zrobić? co poprawić ? czekam na odp
Pytanie
Blaxers 0
Wzmagam się z problem otóż chce zrobić super bronie na mój serwer lecz jest jeden mały problem efekt sie dodaje próbowałem to naprawić lecz moje chęci na nic, tu wklejam kawałek Skryptu:
on damage:
if attacker is player:
if attacker's tool is diamond sword named "&5Super Miecz":
remove strength from player
apply strength 7 to attacker for 3 seconds
stop
if attacker's tool is golden axe named "&5Tasak":
apply nausea 5 to victim for 30 seconds
stop
chciałbym by ten ,,Super Miecz,, po uderzeniu resetował siłę gracza i dawaj tyko na 3 sec a nie dodawał ( 1 hit 3 sec, 2 hit 6 sec etc.)
oraz co do tego Tasaka po uderzeniu przeciwnika dodaje mu efekt nudności na 15 sec ale jak uderzymy go 2 raz będzie już 30 sec chciałbym to ustawić to tak aby nawet po 2 hicie dawało mu 15 sec.
powie ktoś co robię nie tak? albo co zrobić? co poprawić ? czekam na odp
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi